Valamar omogoča počitnice v kampih z ogrevanimi bazeni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Valamar ima 15 kampov ob Jadranu in v sedmih omogočajo tudi kopanje v bazenih, ki imajo ogrevano vodo. To je dobrodošlo predvsem spomladi in jeseni, ko je morje za večino gostov prehladno za kopanje. V vseh teh kampih ob urejenih kamping parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic, v treh pa tudi glamping šotorov. Izkoristite akcijske ponudbe na Avtokampi kartico in predsezonske akcije najema mobilnih hišic.

Valamarjevi Premium kampi sodijo med najboljše kampe, ki gostom nudijo veliko dodatnih vsebin od animacije, otroških igral, restavracij in tudi bazene z ogrevano vodo, tako da je možno kopanje že v aprilu in maju, jeseni pa tudi v oktobru oz. za krompirjeve počitnice.

Pri Valamarju imajo enega najboljših sistemov ogrevanja vode v bazenih, ki zagotavlja temperaturo vodo od 26 do 28 °C.

V večini kampov omogočajo tudi posebne cene kampiranja z našo Avtokampi kartico, enostavno pa lahko preverite tudi cene najema mobilnih hišic.

Kampiranje v Istri

Kamp Istra Premium, Funtana - odprt čez celo leto​

Gre za enega najboljših kampov za družine, saj nudi veliko dodatne animacije, otroške igralnice, številna zunanja igrala, športni center in seveda tudi ogrevane bazene. Ti so običajno odprti od aprila pa do začetka novembra, lani so dodali še wellness center za uživanje ob bazenih, kjer je tudi jacuzzi in savna, nudijo pa tudi raznolike masaže.

V kampu Istra Premium imajo velik bazenski kompleks z dvema večjima bazenoma, dvema bazenoma z nizko vodo in vodnimi igrali za otroke ter bazenom s tobogani. Vsi bazeni, razen tistega s tobogani, so ogrevani, na bazenih je tudi lokal, kjer nudijo hrano, v bližini pa je tudi picerija.

V kampu omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, dodatno pa tudi najem mobilnih hišic in glamping šotorov, Posebnost - najem mobilnih hišic s privatnim bazenom z ogrevano vodo ali jacuzzijem.

Lokacija kampa je odlična za družinske kolesarske izlete po lepo urejeni poti ob morju vse do Poreča ali do Vrsarja.

Akcijske cene za Avtokampi kartico za kampiranje na parcelah:

>  7,5% popust na kampiranje na vseh tipih parcel v terminih 15.3. - 28.6. & 1.9. - 31.12. in 5% popust v terminu 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Cene najema glamping šotorov >

Kamp Lanterna Premium, Poreč - odprt 19.4. - 6.10.

Kamp Lanterna je eden največjih na Jadranu, urejen pa na način, da nudi zelo različne oblike kampiranja. V kampu je veliko sence, ob parcelah nudijo tudi najem mobilnih hišic z dvema ali tremi spalnicami in glamping šotorov. V gornjem delu kampa imajo naselje Punto Blu, ki je namenjeno predvsem parom, del kampa pa je posebej namenjen gostom, ki na kampiranje pripeljejo tudi pa.

V kampu imajo dva večja bazenska dela (eden pri morju, drugi v gornjem delu kampa). Bazeni Aquamar Lanterna v gornjem delu kampa so ogrevani (26 - 28 °C), enako tudi bazena v naselju mobilnih hišic Maro Premium Village in bazen v naselju Punto Blu. Bazeni pri morju niso ogrevani.

V kampu imajo veliko animacije, otroške igralnice, športni park, plaže pa so zelo raznolike od prodnate do peščene in betonirane.

Akcijske cene za Avtokampi kartico za kampiranje na parcelah:

> 25 € za 2 osebi in psa na parcel Comfort z elektriko v terminih 19.4. – 17.5. & 15.9. – 6.10. ali 7,5 % popust na kampiranje (osebe + parcela) na vseh tipih parcel med 19.4. - 28.6. & 1.9. - 6.10. in 5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Cene najema glamping šotorov >

Kamp Marina Resort, Labin – odprt od 29.3. do 20.10.

Miren kamp v bližini Labina, ki se lahko pohvali s prekrasnim pogledom na Kvarnerski zaliv. Kamp je znan po potapljaškem centru, saj je morje na tem delu Istre zelo čisto.

V kampu imajo dva manjša bazena – eden s pogledom na morje in drugi otroški z manjšim toboganom. Oba bazena imata ogrevano vodo, sicer pa je lokacija kampa zelo mirna, nudi sprehode ob morju in pa kolesarjenje, vendar je to zaradi bolj strme ceste do kampa namenjeno predvsem bolje pripravljenim kolesarjem.

Ob urejenih parcelah imajo tudi možnost najema mobilnih hišic z dvema spalnicama, ki so postavljene tik nad morjem.

Akcijske cene za Avtokampi kartico za kampiranje na parcelah:

> 27 € za 2 osebi in psa na parcel Comfort v terminih 29.3. – 17.5. & 15.9. – 20.10. ali 7,5 % popust na kampiranje na vseh tipih parcel med 19.3. - 28.6. & 1.9. - 20.10. in  5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Otok Krk

Kamp Ježevac – odprt čez celo leto

Odličen kamp tik ob mestu Krk je priljubljena lokacija za jesensko & zimsko kampiranje. V kampu imajo ogrevan bazen z manjšim toboganom, otroško igralnico, restavracijo, športni center, do centra mesta Krk pa je 5 minut hoje.

Ob urejenih parcelah (na voljo so tudi bolj sončne), imajo tudi moderne in raznolike mobilne hišice tik ob morju z eno, dvema ali tremi spalnicami. Osrednja plaža v kampu je prodnata.

Cena na kamping kartico:

>  27 € za 2 osebi in psa na parceli Comfort v terminih od 1.1. - 7.1. & 15.3. - 16.5. & 15.9. - 3.11. ali 7,5 % popust na kampiranje na vseh tipih parcel med 1.1. - 8.1. & 15.3. - 28.6. & 1.9. - 3.11. in 5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cena najema mobilnih hišic >

Kamp Krk Premium – odprt 12.4. do 13.10.

Prvi kamp na Kvarnerju s petimi zvezdicami leži na vzhodni strani mesta Krk, do katerega pelje sprehajalna pot ob morju (cca 25 minut, vendar ni primerna za kolesarjenje). Za kolesarjenje se gre do glavne ceste, kjer se potem spustite na obmorsko pot ali pa po kolesarski poti do Punata.

V kampu imajo dva bazena z ogrevano vodo, vodni park z dvema toboganoma in vodnimi igrali, dodatno pri recepciji športni center, igralnico, lokal ob morju in odlično restavracijo.

Lepo urejene terasaste parcele ob morju, v gornjem delu kampa pa so moderne mobilne hišice z eno, dvema ali tremi spalnicami s prekrasnim pogledom na odprto morje pred Krkom. V ponudbi imajo tudi najem enega glamping šotora

Cena na kamping kartico:

> 27 € za 2 osebi in psa na parcel Comfort v terminih 12.4. – 16.5. & 15.9. – 13.10. ali 7,5 % popust na kampiranje na vseh tipih parcel med 11.4. - 28.6. & 1.9. - 13.10. in 5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Cene najema glamping šotora >

Kamp Baška – odprt 26.4. do 6.10.

Kamp Baška številni poznajo še po starem imenu kamp Zablaće. Lokacija je tik ob prodnati plaži, kjer so urejene parcele in nove mobilne hišice, drugi del pa je potem ločen z lokalno cesto, kjer je večji del kampa z recepcijo, parcelami, hišicami in tudi bazeni.

Bazeni del vključuje dva manjša bazena, ki sta ogrevana, pri enem pa je dodan še manjši tobogan.

Parcele pri morju imajo manj sence kot v drugem delu kampa. Vse mobilne hišice imajo 2 spalnici. V sklopu kampa je tudi tržnica, lokal, trgovina je tik ob kampu.

Cena kampiranja na kamping kartico:

> 21 € za 2 osebi in psa na parcel Comfort v terminih 26.4. – 16.5. & 15.9. – 6.10 ali 7,5 % popust na kampiranje na vseh tipih parcel med 26.4. - 28.6. & 1.9. - 6.10. in 5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Otok Rab

Kamp Padova Resort, Rab – odprt 19.4. do 1.10.

V kampu Padova Resort so se odločili, da malo podaljšajo sezono do sredine oktobra. Super lokacija ob peščeni plaži v bližini starega dela mesta Rab, do katerega je pol ure hoje ob morju. Iz kampa vodi veliko kolesarski poti po otoku.

V kampu imajo bazen z ogrevano vodo, dva manjša tobogana, otroško igralnico, osrednji trg s trgovinicami.

Ob urejenih kamping parcelah imajo tudi mobilne hišice z eno ali dvema spalnicama.

Akcijska cena na kamping kartico:

>  23 € za 2 osebi in psa na neparceliranem delu kampa z elektriko v terminih 19.4. – 17.5. & 15.9. – 1.10. ali 7,5 % popust na kampiranje (osebe + parcela) na ostalih tipih parcel med 19.4. - 28.6. & 1.9. - 1.10. in 5 % popust med 29.6. - 31.8.

Cene najema mobilnih hišic >

Več informacij o ponudbi kampiranja v Valamarjevih kampih > www.camping-adriatic.com