Vabimo te na jesenske aktivne počitnice v kampa Aminess Sirena in Aminess Maravea

Datum objave
Kategorija
Statistika

Novigrad je zaradi bližine zanimiv v vseh letnih časih. Poleti mesto zasede veliko število turistov, že takoj v septembru pa se razmere umirijo, tako da na plažah in ulicah ni več gneče. V kampih Aminess Sirena in Maravea so pripravili akcijske ponudbe kampiranja in najema mobilnih hišic.

Kampisti se v Novigrad radi vračajo zaradi številnih možnosti aktivnega preživljanje počitnic od teka in kolesarjenja po urejenih poteh ob morju do tenisa na urejenih igriščih v kampih ter plavanja v bazenih. V okolici je tudi veliko zelo dobrih gostil in konob, ki postrežejo z domačimi specialitetami.

Jeseni gostje radi obiščejo tudi hotel Aminess Maestral, kjer je urejen notranji bazen z ogrevano vodo in wellness s savnami, masažami in fitnesom. ​

Novigrad Cittanova RUN - 19.10.

Vse ljubitelje teka vabimo v soboto, 19. oktobra, na tek po ulicah in okolici Novigrada. Odločite se lahko za 21 km traso, štafeto 2 x 10,50 km, tek na 10 ali 5 km. Organizirali bodo tudi otroški tek na 200 in 500m. Prireditev je lahko odličen trening tudi za Ljubljanski maraton.  Prijave zbirajo do 1. oktobra.


Kamp Aminess Maravea Resort – odprt do 29.9.

V zadnji letih popolnoma prenovljen kamp nudi bogato dodatno ponudbo za družine, saj otroci lahko uživajo na urejenih otroških igriščih in letos odprtem bazenskem kompleksu, ki vključuje tudi bazen za najmlajše.

V kampu Aminess Maravea Resort lahko kampirate na lepo urejenih parcelah opremljenih z elektriko, številne imajo tudi vodo in odtok, parcele ob morju pa tudi lasten tuš, žar in senčnik.

Za udobnejše počitnice nudijo najem mobilnih hišic. Najbolj prestižne so mobilne hišice v prvih vrstah ob morju na desni strani kampa, kjer je s terase hišice lep pogled na morje in sončne zahode. V gornjem delu kampa imajo še dve naselji mobilnih hišk, ki vključujeta tudi bazene, tobogane in igrala.

Kamp Aminess Sirena – odprt do 3.11.

Ta kamp priporočamo vsem, ki si želijo bližino kraja, saj je do centra Novigrada le dobrih 10 minut hoje. Gostom nudi parcele v senci borovcev ali pa bolj sončne parcele na levi strani kampa, kjer je tudi naselje modernih mobilnih hišic z bazeni.

Pohvalno je, da bo kamp Aminess Sirena odprt tudi v času krompirjevih počitnic. Za otroke imajo v kampu dve večji otroški igrišči, v bližini pa je tudi lepo urejena plaža z bazenom in lokalom. V primeru hladnejših dni pa se lahko ob doplačilu kopate tudi v bližnjem hotelu z notranjim bazenom.

Akcijska cena kampiranja in najema mobilnih hišic

V terminu od 1.9. do zaprtja kampov velja akcijska ponudba za imetnike Avtokampi kamping kartice. Cena 20 € velja za kampiranje 2 oseb na parceli Standard ali Comfort oz. na neparceliranem delu z vključeno elektriko.

Dodatno kamp nudi posebno ceno tudi za parcele bliže morja in sicer v terminu od 7.9. – 13.9. je cena za 2 osebi od 32 do 38 € (odvisno od tipa parcele), v terminu 14.9. do zaprtja kampa pa od 24 – 25 € oz. v kampu Aminess Sirena od 24 – 27 €. Za to akcijo kampiranje bliže morja je potreba rezervacija parcele.

Najem mobilnih hišic v Novigradu pa lahko sedaj rezervirate z do 20% popustom. Cene najema so res ugodne, saj se pričenjajo že pri 47 € na noč.

Več informacij o kampiranju v kampih Aminess v Novigradu dobite na spletni strani - www.aminess-campsites.com