V kampu Lanterna ob morju urejano nove parcele in postavljajo luksuzne mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lanterna sodi v kategorijo najboljših evropskih kampov, kar potrjujejo številne nagrade. Za letos so uredili nove parcele, dodali nove mobilne hišice in obogatili animacijsko ponudbo.

Kamp Lanterna pri Poreču je v zadnjih dveh letih pridobil dve prestižni nagradi, ki v evropskem kamping turizmu pomenita najvišjo možno kakovost. kamp Lanterna PorečTako je kamp že dve leti zapovrstjo ocenjen z nagrado "ADAC Superplatz", ki jo je letos prejelo le 78 kampov v celotni Evropi. Tako so inšpektorji nemškega ADAC so kampu Lanterna prisodili 22 točk od 25 možnih. Ob tem so kamp Lanterna sprejeli tudi v skupino najboljših kampov v Evropi - Leading Campings of Europe, v katero sodi le 32 res najboljših kampov.

Vendar pa v kampu Lanterna ne spijo na lovorikah. Pred pričetkom letošnje kamping sezone so pripravili kar nekaj novosti. Tako bodo čisto ob morju uredili povsem nove  luksuzne parcele, ki so jih poimenovali Luxury Mare. Slike novih parcel si lahko že ogledate v spodnji fotogaleriji. Vse te parcele bodo opremljene  z elektriko, vodo in odtokom imele pa bodo tudi poseben prostor z žarom. Dodatno bodo uredili tudi nove Comfort parcele in renovirali sanitarni objekt.kamp Lanterna Poreč

Na novo kupljenem zemljišču bodo pripravili 130 novih parcel za mobilne hišice, ob tem pa postavili tudi  8 novih mobilnih hišic Adria Prestige in 2 večji hišici (40m2) Adria De Lux, ki bodo omogočale najvišje udobje bivanja v kampu.

Dodatno bodo prenovili vhod v kamp, uredili novo internetno in informacijsko točko ter razširili delovanje brezžičnega omrežja. Ker je kamp Lanterna predvsem družinski kamp, bodo za otroke uredili nov prostor za animacijo – amfiteater, kjer bo vsakodnevno potekala organizirana animacija, ki bo prilagojena starosti otrok.

Letošnja novost bo tudi praznovanje polovice leta, ko bodo v soboto 30. junija pripravili festival harmonike. Tekom glavne turistične sezone se bodo zvrstile še številne prireditve, od katerih je najbolj znan Dan kampa Lanterna, ki bo letos potekal 5. julija.

Več informacij in same rezervacije kamping parcel ter mobilnih hišic v kampu Lanterna lahko uredite preko spletne strani www.camping-adriatic.com