AKCIJA – cenejši najem mobilnih hišic v Umagu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kampa Stella Maris in Park Umag v avgustu nudita 20 % popust na najem mobilnih hišic.

Akcija najem mobilnih hišic v kampu v Umagu

Najem mobilne hišice je letos zelo priljubljen, saj se številni turisti, ki so prejšnja leta hodili v hotele, sedaj odločajo za počitnice v kampu.

V kampih v Umagu omogočajo najem modernih mobilnih hišic, ki so klimatizirane, vse pa opremljene z lastno kopalnico in kuhinjo, prostorna zunanja terasa pa omogoča uživanje ob morju.

Akcijska ponudba najema mobilnih hišic z 20% popustom velja v terminu od 3. do 23. avgusta in sicer v primeru najema mobilne hišice za vsaj 3 noči. Rezervacije >>

Kamp Stella Maris – Umag

V zadnjih letih popolnoma prenovljen kamp gostom omogoča uživanje ob novem velikem bazenu ali pa na raznoliki plaži, ki je od kampa oddaljena nekaj minut hoje. Osrednji zaliv na plaži ima mivko, tako da tam najraje uživajo otroci. Lokacija kampa je zelo primerna za številne kolesarske izlete in sprehode ob morju, ob kampu je velik teniški center in tudi adrenalinski park. Zvečer pa priporočamo ogled sončnega zahoda iz romantičnega Grožnjana, ki je od Umaga oddaljen samo 20 kilometrov.

Najem mobilnih hišic za 4+2 osebi – Premium hišice so postavljene v bližini bazena, Superior pa ob robu kampa. Gre za prostorne mobilne hišice z veliko teraso. Vse hiške imajo dve spalnici, dnevni prostor s kavčem, kjer se lahko uredijo pomožna ležišča za otroke, popolnoma opremljeno kuhinjo in dve kopalnici. V določenih hiškah so dovoljeni tudi psi.

Kamp Park Umag

V kampu Park Umag so letos odprli nove bazene s tobogani in vodnimi igrali, ob njih pa postavili novo Premium naselje mobilnih hišic Canova Bay. Gre za moderne mobilne hišice opremljene z dvema ali tremi spalnicami in dvema kopalnicama. V sklopu dnevnega prostora je popolnoma opremljena kuhinja, na veliki terasi pa še sedežna garnitura in ležalniki. V novem naselju hišic so dodatno urejena otroška igrala.

Odločite se lahko tudi za najem mobilnih hišic ob manjših bazenih - mobilne hišice Superior (površine 32m2), Family (48m2) in Luxury (48m2) ali za cenovno najbolj ugodne mobilne hišice Classic, ki pa so nekoliko manjše (24 m2), vendar še vedno dovolj prostorne za družinske počitnice.

Več o akcijski ponudbi najema mobilnih hišic v Umagu >>