Učinkovito sredstvo za odstranjevanje drevesne smole z vozila, šotora in baldahina

Datum objave
Kategorija
Statistika
10294 ogledov

Kampiranje pod borovci je super, saj drevesa nudijo dobro senco, slaba stran pa je smola, ki pada z dreves na avtomobile, avtodome, baldahine in šotore. Trgovina Mixi Caravaning omogoča nakup sredstva za učinkovito odstranjevanje smole - Dr. Keddo Harzolan.

Obstaja veliko naravnih načinov za odstranjevanje smole, ki pa v primeru, da gre debelejše kaplje velikokrat niso uspešni, saj težko raztopijo smolo. Nekateri pri čiščenju uporabljajo tudi bencin, vendar vam mi tega ne svetujemo.

Po nasvet smo se odpravili v trgovino Mixi Caravaning, kjer imajo veliko izkušenj s čiščenjem smole. Priporočili so nam sredstvo za odstranjevanje smole Dr. Keddo Harzolan. Gre za specializiranega proizvajalca čist za počitniška vozila.

Gre za tekočino, ki odlično odstranjuje smolo s počitniških prikolic, baldahinov, šotorov, tend, avtodomov in avtomobilov. Sredstvo je uporabno tudi za čiščenje temnih list, ki pogosto nastanejo na počitniških vozilih.

Odstranjevanje poteka tako, da s tekočino Dr. Keddo Harzolan namažete smolo in z nežnim drgnjenjem poskrbite, da se smola raztopi. Po končanem čiščenju baldahina ali šotora priporočamo, da se očiščeno mesto ponovno impregnira s sredstvom za impregnacijo.

Akcijska cena 14,58 € za 250 ml sredstva za ohranjevanje smole Dr. Keddo Harzolan. Kupite v trgovini Mixi Caravaning v Šenčurju pri Kranju ali na spletu na - www.mixi-caravaning.si

Datum objave
Kategorija
Statistika
10294 ogledov