Decathlon v petek, 9. junija, odpira novo trgovino v Murski Soboti

Datum objave
Kategorija
Statistika

V petek, 9. junija 2023, bo Decathlon v Murski Soboti odprl že svojo peto trgovino s športno opremo v Sloveniji. Ljubitelji kampiranja njihove trgovine poznamo predvsem po odlični kamping opremi in šotorih Queachua.

Trgovina Decathlon Murska Sobota - Avtokampi.si

Decathlon sodi med največje svetovne prodajalce športne opreme, saj ima trenutno v 56 državah že več kot 2.000 trgovin

V Sloveniji smo prvo njihovo trgovino dobili v aprilu 2016, ko so jo odprli v ljubljanskem BTC, potem pa so sledile še trgovine v trgovskem centru na Rudniku, v Mariboru in Celju.

Decathlon Murska Sobota odpira trgovino na naslovu Obrtna Ulica 26, kjer bodo kupcem na voljo vse dni od ponedeljka do sobote med 8 in 20. uro.

Za njihove trgovine pravimo, da so kot športna Ikea, vse najdeš na enem mestu pa naj bo to za košarko, nogomet, tenis, pohodništvo ali pa jahanje in ribolov.

V trgovini v Murski Soboti bodo na 1.300 m2 površine imeli celovito športno opremo za več kot 70 različnih športnih aktivnosti in znotraj tega bo tudi oddelek kampiranje z odlično ponudbo šotorov in kamping opreme.

Kdo ne pozna hitro postavljivih Quechua 2 Seconds šotorov ali pa novejših napihljivih šotorov Air Seconds. Najnovejše v ponudbi so strešni šotori Quechua. Dodatno pa imajo na zalogi še paviljone, ki bodo poskrbeli za senco na parcelah, kamping postelje, spalne vreče, mize, stole, lučke …

Kako testirajo šotore Quechua

Imajo pa seveda v Decathlonu tudi odlična kolesa od otroških do mestnih, cestnih, gorskih, vsako leto pa imajo tudi boljšo ponudbo električnih koles. V zadnjem testu otroških koles, se je Decathlonovo 20 palčno kolo uvrstilo na tretje mesto.

V zadnjih letih je ob kampiranju priljubljeno tudi veslanje stoje na SUP deskah in v Decathlonu imajo ob deskah tudi vso potrebno dodatno opremo npr. vesla, klasične in električne tlačilke, smernike.

Celotno ponudbo si lahko ogledate tudi na spletni strani trgovine Decathlon - www.decathlon.si, kjer lahko izdelke tudi naročite in jih potem prevzamete v trgovini ali pa vam jih dostavijo na dom.