Božični humanitarni zbor starodobnih vozil v Škofji Loki

Datum objave
Kategorija
Statistika

VW oldtimer klub Slovenija bo v soboto, 16.12., organiziral že tradicionalno božično predstavitev vozil, ki bo potekala v starem delu Škofje Loke. Gre za humanitarno prireditev, saj bodo zbirali prostovoljne prispevke za otroke društva Junaki 3. nadstropja za nakup hematološkega analizatorja.

December je mesec adventnih tržnic in tudi v Škofji Loki so postavili manjšo tržnico s stojnicami, lepo so okrasili osrednji trg in pripravili kar nekaj zanimivih prazničnih prireditev.

Del programa je tudi tradicionalna vožnja praznično okrašenih starodobnih vozil, ki bodo ob 18. uri pripeljali s staro mestno jedro, tako da bodo na ogled vsem ljubiteljem takšnih vozil. Med njimi bo tudi kakšen zanimiv kombi predelan v kamping vozilo.

Prireditev organizira VW oldtimer klub Slovenija, tudi letos pa bo imela prireditev humanitarno noto, saj bodo zbirali denar za društvo Junaki 3. nadstropja. Vozila bodo v Škofji Loki na ogled vse do 22. ure.

Vse skupaj pa lahko povežete s koncertom skupine Big Foot Mama, ki se bo pričel ob 20. uri pod šotorom na prireditvenem prostoru na parkirišču Štemarje.

Advent Škofja Loka - Avtokampi.si

Praznični program v Škofji Loki​