Solbio poskrbi za naravi prijazno uporabo kemičnega stranišča

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vsi bi radi kampirali v neokrnjeni naravi, uživali ob lepih rekah in se kopali v čistem morju. Pa smo za to pripravljeni tudi kaj storiti? Že samo uporaba kemičnih stranišč je sedaj lahko povsem naravna - samo zamenjati je potrebno kemikalije za naravno sanitarno tekočino SOLBIO!

V turističnih krogih pogosto slišimo besede eko turizem in eko camping. Naj ne bo to samo trend na papirju, ampak sami poskrbimo, da bo kampiranje resnično postalo bolj ekološko. Številni uporabniki kemičnih stranišč pozabljajo, da je uporaba kemikalij, ki sicer dobro razgradijo fekalije, zelo škodljiva za naravo, s tem pa tudi za ljudi.

SOLBIO je 100% naravna sanitarna tekočina, s prijetnim vonjem eteričnih esenc evkaliptusa, jelke in mete. Vsi bi radi bili ekološki, zavzemamo se za ohranjanje narave, se kopali v čistem morju.

Tekočina Solbio vsebuje organske sestavine, s katerimi razgradi fekalije in toaletni papir. Tako vaše stranišče ves čas ohranja prijeten vonj po svežem.

Solbio ima široko uporabno vrednost v počitniških vozilih in na kampiranju ter je zelo enostaven za uporabo. Dodamo ga lahko v:

> wc kaseto ali rezervoar za sanitarno vodo - odpadno vodo utekočini in preprečuje nastajanje neprijetnih vonjav;

> izplakovalni kotliček - preprečuje nastajanje usedlin, tako ohranja kotliček in stranišče svež in čist;

> tank za odpadno vodo (doziramo skozi odprtino v umivalniku) - preprečuje zastajanje nečistoče in neprijetnih vonjav;

> v školjko - preprečuje nastajanje sečnega in vodnega kamna.
 
In ker imamo ljubitelji kampiranja in popotovanj z avtodomi radi lepo in čisto naravo, je sedaj pravi čas, da tudi v kemičnih straniščih uporabite Solbio.

Redna cena 1,6 l pakiranja Solbio Original za 40 odmerkov je 26,99€

Pri nakupu 2 x Solbio Original oz. znesku nad 50 € je dostava brezplačna! Plačilo je možno s plačilnimi karticami, PayPal ali nakazilo na TRR podjetja.

Več informacij na www.firstcornershop.com