Smučišča na Pohorju predstavljajo skupno 4-dnevno smučarsko vozovnico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob pričetku glavne smučarske sezone je dobrodošla informacija o povezovanju smučarskih centrov na Pohorju. Od četrtka, 23.12. 2021, bo na voljo 4 dnevna smučarska karta, ko boste en dan lahko smučali tudi na enem od preostalih pohorskih smučišč.

V želji ustvarjanju skupnih produktov so se povezala smučišča Rogla, Kope, Mariborsko Pohorje, Ribnica na Pohorju in Trije Kralji, ki bodo smučarjem ponudila skupno smučarsko vozovnico.

Gre za 4-dnevno smučarsko vozovnico (štirje zaporedni dnevi), ki jo boste lahko kupili pri katerem koli od navedenih ponudnikov ter jo enkrat v času veljavnosti uporabili na enem od partnerskih smučišč.

Če boste kupili 4-dnevno vozovnico na smučišču Rogla in se boste želeli potem en dan smučati tudi na smučišču Kope, boste svojo vozovnico na blagajni zamenjali za enodnevno vozovnico drugega smučišča, ob zaključku smučanja pa vam bodo vrnili vašo štiridnevno vozovnico..

Cena 4-dnevne vozovnice bo takšna, kot jo ima posamezen smučarski center, njena dodana vrednost pa je v tem, da se lahko po novem en dan smučate tudi kje drugje na Pohorju. Na ta način želijo partnerska smučišča slediti skupni zgodbi po povezanem Pohorju.

Na smučiščih Rogla in Kope imamo tudi odlično urejeni postajališči za avtodome, ki nudita popolno oskrbo in tudi uporabo sanitarij. Več po postajališčih

Postajališče za avtodome Rogla >>

Postajališče za avtodome Kope >>

Povezave do smučišč:

Smučišče Rogla

Smučišče Kope

Smučišče Mariborsko Pohorje

Smučišče Ribniško Pohorje

Smučišče Trije Kralji