Nakup smučarskih kart preko spleta na Skipass Travel

Datum objave
Kategorija
Statistika

Smučanje je priljubljena zimska rekreacija številnih ljubiteljev kampiranja. Letošnja smučarska sezona je zaradi koronavirusa precej drugačna in prava smuka se pričenja šele konec februarja. Pri Skipass Travel po novem omogočajo spletni nakup cenejših smučarskih vozovnic in ekskluzivni 5 % popust za smučišče Kranjska Gora.

V Sloveniji so smučišča odprta, vendar se od smučarjev zahteva negativen test, ki po novem velja 7 dni.

Na avstrijskem Koroškem so smučišča odprta le za dnevne smučarje, saj so hoteli in apartmaji še vedno zaprti, odpiranje smučišč za tujce pa se napoveduje v marcu. V Italiji so smučišča zaenkrat še zaprta, odprtje pa je planirano za dneve po 5. marcu.

Spletni nakup smučarskih kart

Nova realnost je, da gneča nikjer ni zaželena, zato so se pri Skipass Travel odločili, da smučarjem omogočijo enostaven spletni nakup smučarskih kart.

Do sedaj je bilo nekako običajno, da so smučarji počakali 10 – 15 minut na lokaciji na Hrušici ali v Kranjski Gori in kupili smučarske karte po ugodnejši ceni. Sedaj to ni več potrebno, saj karte lahko že pred tem kupimo kar na spletu.

Cenejše smučarske karte za Kranjsko Goro

Pri Skipass Travel omogočajo spletni nakup smučarskih kart za smučišče Kranjska Gora s 5 % popustom, ki velja tako za celodnevne kot tudi za urne karte. Po nakupu na spletu, boste na mail dobili potrdilo, ki vključuje tudi QR kodo. Z mobitelom boste na avtomatu, ki je postavljen pri blagajni smučišča, poskenirali kodo in takoj dobili veljavne smučarske vozovnice. Brez čakanja v koloni, pa še za 5 % bodo cenejše.

Pri prvem spletnem nakupu se doplača čip karta v vrednosti 5 €, ki vam jih po končanem smučanju vrnejo ob vrnitvi karte na blagajni smučišča. Lahko pa jo obdržite tudi za naslednje smučanje v Kranjski Gori, ko boste na njo kar od doma naložili novo smučarsko vozovnico - nakup smučarske karte Kranjska Gora >>

Aktualne snežne razmere v Kranjski Gori - do 60 cm snega, delujejo vse sedežnice - Dolenčev rut, Kekec, Vitranc in Podkoren ter vlečnice Mojca 1, 2, Rožle, Brsnina, Kolovrat in Bedanc. Nočna smuka bo v soboto in nedeljo ( 20. in 21. 2.) med 17.30 in 20.30 na progi Dolenčev rut in Mojca. Odprto tudi parkirišče za avtodome. Možnost samoplačniškega hitrega testiranja vsak dan do vključno ponedeljka 22.2. - cena testa 15 €.

Razmere na ostalih slovenskih smučiščih >>

Skipass Travel kartica za smučanje v Avstriji & Italiji

Za smučaje na priljubljenih smučiščih Mokrine – Nassfeld, Osojščica- Gelritzen, Katschberg, Bad Kleikirchheim, Trbiž - Višarje, Forni di Sopra in spletni nakup smučarskih vozovic, pa je predhodno predhodno pridobiti člansko kartico Skipass Travel.

Vsaka kartica ima svoj ID čip in je označena z vašim imenom, datumom rojstva ter po izbiri tudi fotografijo. Kartico, ki vam potem omogoča spletne nakupe smučarskih kart, morate naročiti predhodno, saj vam jo bodo na dom poslali po pošti.

Na to kartico potem vsakič znova nalagate smučarske vozovnice in za razliko od preostalih spletnih nakupov se v tem primeru ni potrebno ustavljati na blagajni smučišča. Tako vam je omogočen direkten dostop do žičnic na smučišču.

Na spletu boste lahko naročili tudi smučarske karte, ki na teh smučiščih veljajo za akcijske smučarkse dneve, v bodoče pa bodo pripravili tudi posebne akcije samo za imetnike njihove kartice.

Skipass Travel kartica je veljavna minimalno 5 let, enkratna cena nakupa kartice pa je 10 €. Več > www.skipasstravel.si