Last minute silvestrska ponudba najema mobilnih hišic v Termah Tuhelj

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Vita – Terme Tuhelj so pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic s silvestrovanjem, kopanjem v bazenih in uživanjem v wellnessu. Izkoristite dodaten popust na Avtokampi kartico.

Terme Tuhelj so najbolj znane terme na Hrvaškem, ki ležijo v neposredni bližini meje s Slovenijo. Ob hotelu imajo tudi kamp, kjer gostom omogočajo klasično kampiranje na parcelah in najem modernih mobilnih hišic, ki so v zimskem času ogrevane s klimatsko napravo.​

V prazničnih dneh bodo v kampu pripravili obilo otroške animacije, v sklopu hotela je otrokom na voljo tudi notranja igralnica, seveda pa vabijo s ponudbo notranjih bazenov, kjer so tudi otroška igrala, in wellness ponudbo.

Na voljo so mobilne hišice za 2, 4 in 6 oseb, ki so opremljene s kuhinjo z dnevnim prostorom, kopalnico in spalnicami. Gostom v hiškah je na voljo manjši wellness s savnami in jacuzzijem v sklopu samega naselja hišic. V ceni najema hišice je tudi uporaba notranjih bazenov Vodni planet, hotelski wellness pa se doplača.

Praznično kampiranje

V sklopu kampa so urejene parcele, na voljo je ogrevan sanitarni prostor, cena kampiranja za 2 osebi s kopanjem in parcelo z elektriko pa je od 58 €.

Na Avtokampi kamping kartico boste prejeli 15 % popust na kampiranje.​ Otroci 5 - 12 let doplačajo 10 € na noč za bivanje in kopanje.

Silvestrovanje v mobilnih hišicah

Izkoristite akcijsko ponudbo prazničnega bivanja v mobilnih hišicah v terminu 29.12. – 2.1.

Cena najema mobilnih hišic v primeru min. bivanja 2 noči je:

- hišice Couple za 2 osebi 150 € na noč*

- hišice Loft za 4 osebe 190 € na noč*

- hišice Family za 6 oseb 230 € na noč*

*OBVEZNO doplačilo za silvestrsko penzionsko večerjo z živo glasbo v restavraciji Lati (med 20.00 in 2.00 uro): Odrasli: 90 €. Otroci do 4,99 let: GRATIS, otroci 5-11,99 let: 45 €.

Za imetnike Avtokampi kartice nudijo 10% popust na ceno najema mobilnih hišic - ob rezervaciji uporabite kodo AVTOKAMPISI

Ob doplačilu je na voljo tudi zajtrk, ki ga prinesejo v košari na teraso hišice, ali pa polpenzion.

Več informacij in rezervacije na > www.terme-tuhelj.hr