Silvestrovanje v mestu Krk in praznično kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

V mestu Krk vsako leto lepo okrasijo osrednji del mesta in tamkajšnji park ob morju, kjer postavijo tudi praznične hiške. Letos so se odločili, da pripravijo tudi silvestrovanje z živo glasbo, kar je odlično za vse goste, ki bodo praznike preživeli v kampih Ježevac in Bor.

Praznično dogajanje v mestu Krk

Mesto Krk vsako leto organizira adventno tržnico z bogatim programom in koncerti.

Zadnji adventni vikend bo potekal program:

Petek, 22.12. - ob 16h božični program članov glasbenih delavnic Društva kreativni Krk, ob 19h koncert River Sharks.

Sobota, 23.12. - ob 19h koncert skupine Grooversi

Od 24.12. do 30.12. ni posebnega programa, bodo pa odprte stojnice z gostinsko ponudbo, kjer diši po lokalnih dobrotah, fritulah, kuhanem vinu in punču, imajo pa tudi zimski sladoled.

Silvestrovo - na zadnji dan leta bo ob 11. uri potekala prireditev novo leto ob poldne z živo glasbo skupine L'amour, ki letos praznuje 25 let delovanja, in zdravico župana.

Od 22.30 ure naprej pa bo v mestu potekalo silvestrovanje ob zvokih skupine L'amour.

Več informacij o prazničnem dogajanju v mestu Krk >

Praznično kampiranje v mestu Krk

Mesto Krk ima kar dva kampa, ki sta odprta tudi v času božično - novoletnih praznikov. Tik ob mestu je to kamp Ježevac Premium, ki bo letos odprt do 7. januarja, na hribčku nad mestom pa je čez celo leto odprt kamp Bor.

Kampiranje in najem mobilnih hišic v kampu Ježevac Premium

Kamp Ježevac je urejen na desni strani mesta, samo 5 minut hoda od centra. Gostom so na voljo urejene parcele, ogrevan sanitarni objekt in tudi moderne mobilne hišice za 4 - 6 oseb, ki so ogrevane s klimatsko napravo.

V kampu imajo otroško igralnico, pripravil bodo tudi nekaj praznične animacije, odprta je restavracija Oliva Grill. Na silvestrovo bo že od 10h naprej organiziran Maro Club, kjer bodo otroci imeli kreativno delavnico, barvanje obraza, otroško novo leto in praznično fotografiranje, od 13h naprej pa bo za dobro vzdušje skrbel DJ Alex Sabattini.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je 23 € za 2 osebi (do 31.12.), parcelo Comfort iz elektriko, otroci do 12. leta pa bivajo brezplačno. Od 1.1. naprej bo ta cena 27 € na paket 2 oseb. Cena kampiranja na parcelah pri morju so za dve osebi od 31 €.

Odločite se lahko za najem modernih mobilnih hišic. cena najema hišice za 4 osebe je že od 67 € naprej.

Rezervacije parcel in mobilnih hišic > www.camping-adriatic.com

Kamp Bor - kampiranje 2 oseb že za 21 €

Kamp Bor je urejen na nad mestom, tako da nudi lep pogled proti Krku. Kamping parcele so urejene v nasadu oljk, na voljo je tudi nekaj sončnih parcel. Gostom so na voljo ogrevane sanitarije, omogočajo tudi nakup domačega vina in olivnega olja. Do centra Krka je 10 minut hoje.

Cena kampiranja z Avtokampi kartico je samo 21 € za 2 osebi, parcelo in elektriko, po 1.1. pa bo ta cena 23 €. Otroci do 12 let bivajo brezplačno.