Do nedelje v Celju poteka sejem MOS, ki vključuje tudi nekaj turistične in kamping & karavaning ponudbe

Datum objave
Kategorija
Statistika

Od 13. do 17. septembra v Celju poteka že 55. sejem MOS, kjer je na ogled tudi nekaj turistične ter kamping in karavaning ponudbe.

Sejem MOS je največji poslovno-sejemski dogodek leta v Sloveniji, ki poteka že 55. let. Gre v osnovi za sejem v obrtništva podjetništva in gospodarstva.

Letos se na sejmu MOS predstavlja več kot 600 razstavljavcev in 1000 blagovnih znamk, ponudba pa je razdeljena na pet segmentov – MOS DOM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

Sejem je odprt vsak dan med 9 in 18h, v nedeljo do 17h, cena vstopnic pa je 9 €, za učence in študente 6 €, upokojence 7 €, otroci do 7 leta pa imajo brezplačne vstop. Po 15. uri so cene vstopnic nekoliko nižje. Družinska vstopnica za 2 odrasli osebi in do 5 otrok do starosti 18 let stane 18 €.

Kamping in karavaning ponudba na sejmu MOS

Ker je bilo kar nekaj vprašanj glede letošnje ponudbe v segmentu kampiranja, lahko rečemo, da je žal ta precej okrnjena.

V hali C so na ogled turistične destinacije in kulinarika, predstavljajo se destincije Bela krajina, Štajerska, Terme Banovci, Lendava, Slovenska turistična organizacija - STO.

V hali K je nekaj razstavljalcev iz področja karavaninga:

> Adventure Truck – predstavitev predelanih tovornjakov 4 x 4 primernih za daljša popotovanja tudi po brezpotjih

> GT Mobil – na ogled mobilna hišica lastne proizvodnje in ponudba avtodomov znamke Ilusion

> Camping Caravaning Club Slovenije

Na zunanji ploščadi je na ogled tudi ponudba snemljivih bivalnikov Tischer in pa električnih koles podjetja Elpec.