32. sejem Alpe-Adria za zeleni in aktivni turizem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Letošnji sejem Alpe Adria bo potekal od 23. do 26. marca na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, kjer se bodo predstavili številni turistični ponudniki iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije, Italije, Bosne in Hercegovine, Češke, in Nepala. Podarili smo tri družinske vstopnice - ob javljamo imena nagrajencev.

Še neodkrite destinacije

Bi radi obiskali zanimive kraje in preživeli aktivne poletne počitnice? Pridite po dopustniške ideje na sejem Alpe Adria, ki bo potekal od srede do sobote (23.-26.3.) in kjer se bo predstavilo več kot 130 različnih destinacij in 150 slovenskih turističnih društev.

Na sejmu se bo predstavila Slovenska turistična organizacija in številne domače lokacije, ki omogočajo tudi kamping počitnice npr. Dolina Soče, Bela krajina, Posavje, Bohinj, Kočevje …

Hrvaška se bo pod okriljem revije Fokusplus – Vodnik Hrvaška 2022, v sodelovanju s Hrvaško turistično organizacijo, predstavila na največji stojnici doslej, veliki kar 96 kvadratnih metrov. Prisotnih je 27 razstavljavcev - skorajda vse turistične destinacije od Umaga do Dubrovnika in tudi iz hrvaške notranjosti, ki bodo predstavile vse novosti v ponudbi in najbolj pomembne dogodke. Prisotni bodo tudi predstavniki Hrvaškega združenja kampov, ki bodo predstavili najboljše hrvaške kampe, direktno pa tudi kampi Straško - Novalja, Šimuni - Pag, Zaton Holiday Resort- Zadar, Omišalj – otok Krk, Terra Park – Pag in Jezera - Murter.

Pod novico objavljamo imena treh nagrajencev, ki prejmejo družinske vstopnice za ogled sejma Alpe Adria.

Sejem Alpe Adria 2022 - Avtokampi.si

Turizem 4.0  - Smart Camper Stop

V okviru sejma Alpe Adria bo potekal pester spremljevalni program s predstavitvami različnih oblik turizma in aktivnega preživljanja prostega časa od kolesarjenja, pohodništva do inovativnih rešitev turizma.

Za lastnike avtodomov bo zanimiva predstavitev Smart Camper Stop - ureditve postajališča za avtodome (23.3. ob 14. uri, dvorana Urška). Smart Camper Stop je tehnološka rešitev za digitalno upravljanje postajališč za avtodome in vključuje aplikacijo z rezervacijskim sistemom in plačevanjem storitev, sistem zapornic s samodejno prepoznavo registrske tablice, pametne priključke za vodo, elektriko in WiFi, sistem za samodejno prijavo in plačilo turistične takse, paketnike za obogatitev turistične ponudbe in enostavno dostavo lokalnih izdelkov.

Informacije za obiskovalce sejma Alpe Adria

Odpiralni čas 23. - 26.3. med 10. in 19. uro, zadnji dan do 18. ure

> Redna cena vstopnice 7 €, happy hour med 12 – 15h cena 5 €, otroci do 6 let – brezplačno

> Imetniki Avtokampi kamping kartice 5 €

> Družinska vstopnica (2 odrasli osebi + 3 otroci do 15 let) 15 €, happy hour med 12 – 15h je cena 10 €

Vsi obiskovalci prejmejo sejemski katalog Oddih in kupon za nagradno igro, v kateri bodo podelili 36 lepih nagrad. Več o sejmu Alpe Adria  - www.alpeadria.si

Nagrajenci prejmejo družinsko vstopnico:

- Majda Pogorelc, Trzin

- Aleš Adamič, Kočevje

- Aljaž Mordej, Brezje

Čestitamo!