Prvomajski SKIFUN SeaOpening v kampu Omišalj – otok Krk

Datum objave
Kategorija
Statistika

Zima se poslavlja in hitro bo potrebno urediti rezervacijo za prvomajske počitnice. Tokrat vas od 27.4. do 1.5. vabimo na SeaOpening v kamp Omišalj na otoku Krk, kjer vam turistična agencija SKIFUN pripravlja ugoden najem mobilnih hišic in pester program družinske animacije, otoške kulinarike in ogleda znamenitosti.

SKIFUN verjetno že poznaš s smučarskih otvoritev, tokrat pa organizirajo družinske prvomajske počitnice – SeaOpening 2023, ki bodo potekale v odličnem kampu Omišalj na Krku.

Pripravili so akcijske cene najema mobilnih hišic za 4+2 osebi - poseben 25% popust na rezervacije mobilnih hišic do 31.3.

Kamp Omišalj sodi med najboljše kampe na Hrvaškem in je urejen na samem začetku otoka Krk, tako da je iz osrednje Slovenije oddaljen manj kot 2 uri vožnje. V sklopu kampa omogočajo tudi najem prostornih mobilnih hišic z velikimi terasami. Hišice so klimatizirane, omogočajo pa tudi dodatno ogrevanje. V sklopu kampa sta dve restavraciji, zunanji bazen, otroška igrala, animacijski center in mini živalski vrt.

Vsak dan bo potekala zanimiva družinska animacija, športne igre (odbojka, mini golf, telovadba ...), organiziran bo pohod z degustacijo, tekmovanje v kuhanju golaža, za najmlajše bo čez dan organiziran mini klub, ob večerih pa tudi zabava ob bazenu in otroški kino.

Otok Krk omogoča zanimive izlete, med katerimi priporočamo obisk starega dela kraja Omišalj z arheološkim parkom ter ogled kraške jame Biserujka, ki je od kampa oddaljena 10 minut vožnje.

V Malinski so lani odprli muzej pomorske dediščine DUBoak, v mestu Krk pa se sprehodite po ozkih ulicah starega mestnega jedra, kjer je na ogled stolnica in Frankopanski grad z zbirko mornarske opreme in ladijskih maket.

V Baški boste lahko uživali ob prekrasni 2 km dolgi prodnati plaži, še pred tem pa v vasi Jurandvor obiščite cerkvico Sv. Lucije, kjer je na ogled Baška plošča z vklesanim napisom v glagolici.

Program SKIFUN Sea Opening 2023 – kamp Omišalj

Četrtek, 27.04.
-   prihod v kamp in namestitev v mobilne hišice po 15. uri
-   spoznavni večer s pogostitvijo

Petek, 28.04.
-    družinska olimpijada z bogatimi nagradami
-    mini klub & športne aktivnosti
-    popoldanski individualni izleti po otoku
-    večerni Tiki Pool Party

Sobota, 29.04.
-    ekipno tekmovanje v kuhanju golaža, pogostitev in nagrade za najbolj okusne
-    zabava z živo glasbo
-    mini klub
-    večerni pohod z baklami

Nedelja, 30.04.
-    dopoldanski pohod po znani poti Camino Krk od kampa do mostu, ki vodi na otok Krk, degustacija lokalnih dobrot in vina
-    voden kolesarski izlet (možnost izposoje koles v kampu)
-    večerni otroški kino na prostem
-    zabava v restavraciji kampa z živo glasbo

Cena paketa SKIFUN SeaOpening vključuje:
-    4x namestitev v vrhunski mobilni hiški kampa Omišalj (dve spalnici, dve kopalnici, kuhinja, dnevni prostor, satTV, wifi, terasa), vključena posteljnina in zaključno čiščenje
-    vse aktivnosti po programu
-    slovensko spremstvo in animatorje
-    organizacijo potovanja in strošek rezervacije

Izkušena ekipa animatorjev bo poskrbela, da bo vsak dan zabaven za celo družino! Cena paketa SeaOpeninga z vso animacijo za rezervacije do 31.3. že od 94,25 € na osebo, za 4 člansko družino od 377 €.

Več informacij & rezervacije > https://www.citybreak.si