Se odpravljate na počitnice v tujino? Ne pozabite skleniti zavarovanja Vzajemna Tujina

Datum objave
Kategorija
Statistika

Boste novoletne ali pa zimske počitnice preživeli v tujini? Ne pozabite na sklenitev zdravstvenega zavarovanja z medicinsko asistenco Vzajemna Tujina.

Kadarkoli greste v tujino, službeno ali na dopust, ne pozabite pred odhodom na sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z medicinsko asistenco. To pa zato, ker vam evropska zdravstvena kartica krije le stroške nujnih zdravstvenih storitev, ki jih v tisti državi krije obvezno zdravstveno zavarovanje in le pri javnih zdravnikih in zdravstvenih ustanovah. To pomeni, da bi morali v primeru poškodbe na katerem od avstrijskih smučišč doplačati minimalno 3.000 eur za prevoz s helikopterjem, ki je v takih primerih stalnica in v Avstriji ne sodi v osnovno zavarovanje.Vzajemna Tujina

Da bodo vaši izleti in počitnice varni varni, sproščeni ter brezskrbni, vam svetujemo, da izberete zanesljivega sopotnika in sklenete zavarovanje Vzajemna Tujina, ki je zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco in vam krije stroške nujnih zdravstvenih storitev v tujini, medicinsko asistenco in druge stroške povezane z boleznijo ali poškodbo. Zdravstvene storitve v tujini so namreč pogosto povezane z zelo visokimi stroški.

V primeru nezgode ali bolezni v tujini se lahko vedno obrnete na Vzajemnin 24-urni asistenčni center, kjer vam bodo ob poškodbi ali bolezni svetovali, poiskali medicinsko pomoč in tudi poskrbeli za prevoz v Slovenijo. Krijejo vam tudi morebitne stroške odvetnika.

Zavarovanje Vzajemna Tujina
lahko sklenete kot posameznik, družina ali skupina, v trajanju od enega dne do enega leta. Glede na destinacijo vašega potovanja lahko izbirate med območji razširjena Evropa (evropske države + Turčija, Libanon, Izrael, Jordanija, Sirija in države severne Afrike) in svet.

Glede na višino kritja so vam na voljo tri zavarovalne pakete: Mini (zavarovalno kritje na osebo - 25.000 EUR), Mega (50.000 EUR) in paket Maksi (75.000 EUR). V posebni ponudbi sta še Paket Multitrip, ki je celoletna oblika zdravstvenega zavarovanja, in Družinski paket zavarovanje za Hrvaško.

Za vse dodatne informacije glede sklenitve dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco Vzajemna Tujina se lahko obrnete na strokovnjakinjo za zavarovanja Natašo Ramovž, na telefonsko številko 031 698 902 oz. na mail natasa.ramovz@vzajemna.si.
Vzajemna Tujina