Rovando center vabi na dneve odprtih vrat - 18. in 19. november

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovando center je center za kamping in karavaning v Slovenj Gradcu, kjer imate na enem mestu na ogled avtodome Carthago, počitniške prikolice Hobby, vrhunska klasična in električna kolesa, skiroje, skuterje, žare … Oba dneva 10% popust na nakup kamping opreme in vsa kolesa in kolesarsko opremo.

V Rovando centru so se odločili, da je čas za jesenske dneve odprtih vrat, ki bodo potekali v petek in soboto, 18. in 19. novembra 2022. Prvi dan bo center odprt med 9. in 19. uro, v soboto pa med 9. in 13. uro.

Na ogled vam bo celotno ponudba počitniških vozil, v vse avtodome in počitniške prikolice bo dovoljeno tudi vstopiti, seveda pa vam bodo postregli s številnimi informacijami, da bo odločitev o izbiri še nekoliko lažja.

V okviru prireditve bo potekala tudi nagradna igra in predstavitev zaščite počitniškega vozila z voskanjem.

AKCIJA - v času dnevov odprtih vrat boste prejeli 10% popust na vso kamping opremo. 10% bo tudi na vsa kolesa in kolesarsko opremo, popust pa ne velja v primeru nakupa kolesa na obroke ali leasinga.

Spisek avtodomov in prikolic, ki bodo na ogled v času Rovando jesenskega hišnega sejma:

- Avtodom Carthago Liner for Two I 53 L Iveco Daily - gre za revolucionarno vozilo prestižnega razreda in prvi takšen model v Sloveniji, ki ima v zadku vozila veliko luksuzno sedežno garnituro in glede na velikost optimalno izkoriščen prostor, ki združuje luksuz in udobje

- Avtodom Carthago C-tourer T 143 LE Mercedes Benz Sprinter

- Avtodom Robeta Schumacher edition

- Počitniška prikolica Hobby 460 UFe De Luxe

- Počitniška prikolica Hobby 495 UL Excellent Edition

Nekaj počitniških vozil je še v prihodu, tako da bomo spisek vozil v naslednjih dneh še dopolnili.

Se vidimo v Rovando centru v Slovenj Gradcu.


Predstavitev avtodoma Carthago Liner for Two 2023