V Rovando centru poskrbijo za letni pregled in test vodotesnosti avtodoma

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bliža se glavna turistična sezona in zdaj je še zadnji čas, da poskrbite za vašo hišo na kolesih, da bo potem popotovanje z avtodom potekalo brez težav. Kdo pa si želi, da mu sredi vroče Grčije hladilnik ponudi samo toplo pivo ali pa da ostanete brez elektrike v bivalnem delu avtodoma.

Letni pregled avtodoma

Rovando center je pooblaščeni serviser za avtodome Carthago.

Pred poletnimi počitnicami so pripravili paket – letni pregled za avtodome Carthago, kjer podrobno pregledajo vse električne in vodovodne napeljave, sistem hlajenja in ogrevanja avtodoma, pregleda se celotna notranjost in zunanjost vozila ter podvozje, preveri se delovanje akumulatorjev, njihov serviser pa opravi tudi 10 minutno testno vožnjo.

Lastnik pridobi certifikat o letnem pregledu avtodoma.

Test vodotesnosti avtodoma

Voda zna biti problem že v domači hiši, kaj šele pri avtodomu, ki je stalno na vremenskem udaru. Predvsem streha zna biti problematična, pa tesnila pri oknih, vratih, pogosto voda pride v avtodom odprtinah, ki so bile naknadno narejene zaradi vgradnje dodatne opreme npr. klimatske naprave, solarni paneli …

Pri avtodomih Carthago je test vodotesnosti obvezen vsako leto, v kolikor želijo lastniki avtodoma, da jim velja 10-letna garancija na vodotesnost. Je pa priporočljivo ta test opraviti tudi pred nakupom avtodoma, velja pa to tudi za počitniške prikolice.

Lastnik avtodoma po opravljenem testu pridobi certifikat o vodnem testu avtodoma.

Sicer pa v Rovando centru poskrbijo tudi za vsa ostala popravila na avtodomu in vgradnjo dodatne opreme. Imajo tudi avtopralnico za avtodome.

Še pred poletjem obiščite Rovando center, da boste potem brezskrbno uživati na popotovanju z avtodomom.

Več informacij na > www.carthago-slovenija.si