Rovando center iz Slovenj Gradca vabi na hišni sejem, ki bo potekal 22. in 23. marca

Datum objave
Kategorija
Statistika

Rovando center v Slovenj Gradcu vabi na jesenski hišni sejem, ki bo potekal v petek in soboto, 22. in 23. marca, kjer bodo predstavili nove modele avtodomov Carthago in Robeta ter počitniških prikolic Hobby. Izkoristite tudi akcijske ponudbe nakupa kamping opreme in koles, ob nakupu avtodoma Carthago pa bodo pripravili posebno ponudbo.

V Rovando centru vsako pomlad pripravijo hišni sejem, ko na ogled postavijo avtodome Carthago in počitniške prikolice Hobby, prav tako pa je mogoče videti najnovejše modele iz njihove proizvodnje van avtodomov Robeta.

Hišni sejem bo potekal v petek, 22. marca, med 9. in 17. uro, in v soboto, 23. marca, med 9. in 13. uro v prostorih Rovando centra v Slovenj Gradcu - Pohorska cesta 6b.

Pri nakupu avtodoma ali počitniške prikolice ne gre za enostavno odločitev, zato je potrebno nekaj več časa in ta dva dneva vam bo na voljo okrepljena ekipa prodajalcev in strokovnjakov za počitniška vozila, tako da bodo na voljo za vsa vaša vprašanja.​

Če avtodoma ali prikolice še niste imeli, je zelo priporočljivo pred nakupom opraviti najem avtodoma ali prikolice, ker samo tako boste lahko preverili, če vam je takšen način preživljanja počitnic všeč.

Na ogled bodo raznoliki avtodomi Carthago, med njimi tudi model Carthago 145 RB LE Superior, ki navduši z elegantno notranjostjo, pa avtodomi Robeta, modeli Adonisa, Aresa in Heliosa ter počitniške prikolice Hobby modeli 2024. Ob nakupu avtodoma Carthago v času hišnega sejma podarijo električno kolo CUBE.

Na voljo bo tudi ponudba dodatne kamping opreme, pripravili so tudi dodatne popuste.​

Ker pa imajo v centru Rovando v ponudbi tudi električna, gorska in cestna kolesa različnih znamk, boste lahko preizkusili tudi ta, saj so vse bolj priljubljena ravno pri lastnikih avtodomov. V času hišnega sejma bodo pripravili tudi akcijske ponudbe na kolesa, rolerje, rolke in skiroje.

Popusti, ki bodo veljali v času hišnega sejma

> ob nakupu Carthago avtodoma podarijo električno kolo CUBE

> 10% kamping oprema

> 25% popust na otroške čelade Bolle

> 25% popust na navadne skiroje

> 25% popust na rolerje

> 25% popust na rolke

> 10% popust na navadna otroška kolesa

HIŠNI SEJEM V ROVANDO CENTRU > www.rovando.si