Romantičen oddih v hišicah Punto Blu v kampu Lanterna

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Lanterna pri Poreču je svojo ponudbo dopolnil za novim naseljem romantičnih mobilnih hišic Punto Blu Premium Village, ki so namenjene predvsem parom.

Gre za moderno opremljeno naselje mobilnih hišic Punto Blu za 2 osebi, urejeno na samem vrhu kampa, od koder je lep pogled na celoten Tarski zaliv in Novigrad v daljavi.

Gostom je v sklopu naselja 30 hišic na voljo neskončni bazen z ogrevano vodo in manjši masažni bazen, kjer boste lahko uživali čez dan in imeli najboljši pogled na sončne zahode.

Ob bazenu je tudi koktajl bar, ki je odprt tudi v večernih urah, gostom so na voljo ležalniki in udobne postelje.

Stilsko opremljene mobilne hišice so opremljene z veliko zakonsko posteljo, manjšo kuhinjo, kopalnico in teraso. Vse hišice so seveda klimatizirane, opremljene z wifi in satelitsko televizijo.

Za brezskrben dopust je v ceni najema hišice Punto Blu tudi zajtrk v bližnji restavraciji La Pentola Trattoria Italiana, na plaži Val Marbello pa so brezplačno na voljo ležalniki, odločite pa se lahko tudi za masažo v Balance Mediterranean Spa.

V okolici kampa je veliko poti primernih za kolesarjenje, tako da si lahko brezplačno izposodite kolesa in se zapeljete po Tara, dolini reke Mirne ali pa proti Poreču. Priporočamo tudi obisk katere od vinskih kleti ali prodajalne domačega olivnega olja.

Rezervirajte romantično mobilno hišico Punto Blu Premium >