Najem avtodoma Carthago pri RENT na OFF

Datum objave
Kategorija
Statistika
14786 ogledov

Najem avtodoma in raziskovanje zanimivih krajev z njim je prijetna počitniška izkušnja, ki jo priporočamo tudi vsem tistim, ki še razmišljajo o nakupu avtodoma. Izberite najem modernega avtodoma Carthago pri podjetju RENT na OFF in se zapeljite na ogled lepih krajev, plaž in zabaviščnih ter naravnih parkov v bližini Slovenije.

Slovenija ima odlično izhodišče za avtodomarska popotovanja, saj se lahko že samo za podaljšanj vikend odpravite po državi npr. v Vipavsko dolino in dolino reke Soče ali pa obiščete Istro in Kvarner ali pa prijetne kraje ter peščene plaže od Gradeža do Benetk.

Avtodom vam omogoča, da vsak dan obiščete drug kraj, se s kolesom odpeljete po okolici in si ogledate prijetne vasici ali naravne znamenitosti, se ustavite v kateri od gostiln, kjer vam ponudijo lokalne dobrote, zvečer pa vas na postajališču za avtodome ali v kampu že čaka prijetna postelja.

Najem avtodoma je lahko tudi lepo rojstno dnevno darilo ali pa darilo ob kakšni obletnici ali drugi priložnosti.

Najem avtodoma RENT na OFF

V ponudbi najema imajo avtodom Carthago C-Tourer, ki je primeren za 4 osebe in na 7,34 m dolžine nudi veliko udobja in je vozen z običajnim vozniškim dovoljenje B kategorije. Lokacija najema avtodoma je v kraju Gomilsko pri Šentrupertu.

Avtodomi Carthago sodijo v višji cenovni razred in nudijo odlično opremljenost in zanesljivo delovanje. V zadku tega avtodoma je velika zakonska postelja, ločen wc in tuš kabina, osrednji del pa je namenjen uživanju čez dan. Ob kuhinjskem delu je tudi velik hladilnik, ob mizi pa je urejen sedežni del za 2 – 3 osebe ter dodatno še trije ločeni sedeži.

Avtodom ima veliko dodatne opreme, za hlajenje poskrbi bivalna klimatska naprava, za varnejše pakiranje pa ima tudi zadnjo kamero. Ob potrebni kuhinjski opremi je tudi kavni avtomat Dolce gusto.

V ceni najema avtodoma je tudi vsa potrebna oprema za popotovanje npr. plinska jeklenka, miza s 4 stoli, wc kemikalije, tenda za dodatno senco pred avtodomom …

Cene najema avtodoma

Cena najema avtodoma je odvisna od točnega termina in časa najema:

- Glavna sezona je od 1.7. do 31. 8. – cena najema od 155 do 165 €

- Srednja sezona je od 1.6. do 30.6. ter za prvomajske, krompirjeve, novoletne in zimske počitnice – cena najema od 135 do 155 € (omogočajo tudi vikend najem od četrtka do nedelje že od 425 €)

- Nizka sezona – vsi preostali termini - cena najema od 120 do 135 €​ (omogočajo tudi vikend najem avtodoma od četrtka do nedelje že od 370 €)

Več informacij o najemu avtodoma pri RENT na OFF > www.rentnaoff.si ali na telefonski št. 040 564 560.

Datum objave
Kategorija
Statistika
14786 ogledov