Kamp Lanterna Premium romantične počitnice v modernih hišicah Punto Blu

Datum objave
Kategorija
Statistika
7421 ogledov

Kamp Lanterna Premium pri Poreču z novim naseljem modernih hišic Punto Blu vabi pare na romantičen oddih. Ob hišicah je urejen neskončni bazen s prekrasnim pogledom

Če iščete lokacijo za malce bolj romantičen oddih v dvoje, ki bo še vedno v lepem naravnem okolju in v bližini morja, potem je kamp Lanterna Premium prava izbira.

Gre za popolnoma novo naselje 30ih manjših mobilnih hišk Punto Blu postavljenih tako, da je z vseh lep pogled na Tarski zaliv in Novigrad.

Osrednji del pripada atraktivnemu neskončnemu bazenu z ogrevano vodo, kjer boste ob prekrasnih sončnih zahodih uživali v dvoje.

Gre za energetsko popolnoma samozadostno naselje, kjer je vsa energija, potrebna za obratovanje naselja, proizvedena iz obnovljivih virov. Ob naselju je tudi polnilnica električnih vozil.

Stilsko opremljene mobilne hišice Punto Blu (16 m2) so namenjene parom in v opremi vključujejo veliko zakonsko posteljo, kopalnico s tušem, popolnoma opremljeno kuhinjo (štedilnik, hladilnik, mikrovalovna, pomivalni stroj), dodan pa je tudi manjši kavč, kjer lahko dodatno prespi še en otrok.

Vse hišice so klimatizirane in dodatno opremljene s teraso (12 m2). Psi v teh hiškah niso dovoljeni.

Uživate lahko tudi ob prodnati plaži Val Marbello, ki se nahaja pod naseljem. Na plaži so uredili Balance Mediterranean Spa z raznolikimi masažami na prostem.

Gostom je na voljo tudi storitev Valfresco direkt, kar pomeni, da lahko živila iz trgovine ali jedi iz restavracije naročite kar direktno v hišico.

Za romantično večerjo pa priporočamo obisk restavracije Tuna Bay Grill, ki je urejena tik ob morju, ali pa La Pentola Trattoria Italiana, kjer vam bodo pripravili italijanske specialitete.

Rezervirajte romantično hiško Punto Blu postavljeno ob infinity bazenu v kampu Lanterna Premium > www.camping-adriatic.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
7421 ogledov