Prodaja se kamp Pivka jama pri Postojni

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamping turizem je v vzponu in prejeli smo zanimivo informacijo, da se prodaja kamp Pivka jama v bližini Postojne. Pri domačih gostih skorajda neznan kamp, ki pa vsako leto privablja številne tujce, ki želijo uživati v neokrnjeni naravi.

Kampi se ne prodajajo prav pogosto, npr. lani je bila prodaja kampa Velenje, letos pa so se za podoben korak odločili tudi v kampu Pivka jama. Kljub prodaji pa kamp še vedno normalno obratuje.

Lokacija kampa je samo 4 km oddaljena od Postojnske jame oz. 5 km od centra Postojne. Predjamski grad pa je od kampa oddaljen 10 km.

Prodaja se skupna površina 71.180 m2, ki vključuje kamping parcele, 24 zidanih apartmajskih hišic, dva sanitarna objekta, recepcijo, restavracijo s teraso in manjši bazen. Skupno je prostora za okoli 600 gostov.

Hišice imajo 52 m2 in imajo skupno skorajda 100 ležišč, opremljene pa so s kuhinjo, kopalnico, spalnico in dnevnim prostorom.

V sklopu kampa so tudi športna igrišča (tenis, košarka, odbojka, balinanje, namizni tenis) in manjši bazen.

V samem kampu je tudi vhod v Pivka jamo – koncesijo za oglede ima drugo podjetje.

Kamp je odprt od aprila do oktobra, med gosti pa prevladujejo Nemci, Nizozemci, Italijani, Poljaki, Čehi, Belgijci in Francozi.

Cena za kamp Pivka jama je postavljena pri 6.300.000 €

Ekskluzivni prodajalec kampa Pivka jama je agencija Nepremičnine Land – kontakt tel. 051 833 000.