V kampu Lanterna na ogled prikolica Lifestyle Camper

Datum objave
Kategorija
Statistika

Bi rad vstopil v svet kampiranja, raziskovanja neznanih dežel in uživanja na počitnicah v naravi? Lifestyle Camper je počitniška prikolicah majhnih dimenzij in velik možnosti doživetij, ki ti jih nudi. Do 16. julija je prikolica na ogled tudi v kampu Lanterna pri Poreču.

Lifestyle Camper je počitniška prikolica namenjena kampiranju v dvoje. Gre za stilsko oblikovane mini prikolice, ki v vsakem kampu privabljajo poglede mimoidočih.

Teža prikolic Lifestyle Camper je med 500 in 520 kg, tako da je tudi največja dovoljena masa pod 750 ​kg, kar pomeni, da so te prikolice vozne s tretjo tablico, dodatna registracija in zavarovanje nista potrebna, samo vsaka štiri leta je potrebno narediti tehnični pregled. To precej zmanjša stroške uporabe prikolice.

V ponudbi sta dva modela prikolic Lifestyle Camper:

- retro prikolica SteelDrop dolžine 350 cm

- terenska prikolica X-Line dolžine 370 cm.

V kampu Lanterna je na parceli št. E 157 (v bližini sanitarij št. 11), kjer je tudi parcela naših partnerjev AdriaCamps iz Novigrada, predstavljen terenski model prikolice, ki si ga seveda lahko pridete ogledati.

Prikolica Lifestyle Camper ima v zadku urejen kuhinjski del s plinskim štedilnikom, pomivalnim koritom, kompresorskim hladilnikom, zunanjim tušem z grelnikom vode in 58 l rezervoarjem vode ter različnimi električnimi vtičnicami.

Spalni prostor je urejen tako, da ima zakonsko posteljo dimenzije 140 x 198 cm, led osvetlitev, vtičnice in tudi LED TV.

Seveda pa Lifestyle Camper omogoča tudi različne nadgradnje, saj si lahko na strehi omislite tudi nosilec za dodaten strešni šotor, tenda poskrbi za dodatno senco, izberete lahko svojo barvo prikolice in opremo prilagodite vašim potrebam.

Prednosti počitniške prikolice Lifestyle Camper:

- kvalitetna postelja, tako da boste tudi na kampiranju spali kot doma

- enostavna uporaba, ne potrebuje veliko vzdrževanja

- nizki stroški uporabe, saj registracija prikolice ni potrebna

- hitra priprava za na kampiranje, saj imate vse stvari vedno v prikolici, ob prihodu v kamp je prikolica takoj na voljo za spanje in uživanje

- aerodinamična oblika pomeni nizko porabo goriva, zaradi nizke teže je prikolica primerna tudi za vleko z manjšimi ali električnimi vozili

- terenski model prikolice je zaradi posebne opreme in drugačnih pnevmatik primeren tudi za slabše terene in tako omogoča raziskovanje območij, ki so primerna le za terenska vozila.

Več o prikolicah Lifestyle Camper izveste na povezavi > lifestylecamper.it