Preživite vročo jesen v kampu Lopari v Nerezinah na Malem Lošinju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Vroče avgustovske temperature napovedujejo zelo lepo jesen, ko bo morje še toplo, turistov na plažah in v mestih pa precej manj. Rezervirajte si mobilno hišico v kampu Lopari in uživajte v ponudbi otoka Mali Lošinj.

Otok Mali Lošinj, kjer je turizem doma že več kot 120 let, se lahko pohvali tudi z bogato kamping ponudbo. Na samem začetku otoka boste v kraju Nerezine našli kampa Lopari in Rapoća, ki ležita tik pod hribom Osorščica. V obeh kampih so ponudbo obogatili s postavitvijo novih mobilnih hišic.

V kampu Lopari so pripravili jesenske akcije kampiranja in najema mobilnih hišic. Tako boste lahko preživeli zaključek kamping sezone po nižjih cenah ali na parcelah ali pa v najetih mobilnih hišicah.
slika.asp?slika=2490
  • Superior parcela - druga oseba 50% - akcija traja od 27.8. do 30.9. Rezervirajte parcelo ob morju z elektriko in vodo za 2 osebi in druga oseba bo kampirala po polovični ceni.

  • Superior parcela - otroci do 12. leta kampira gratis - akcija traja od 27.8. do 30.9, ko otroci do 12. leta v spremstvu staršev kampirajo na superior parceli brezplačno.

  • Dišeči september: akcija traja od 1.9. do 30.9. Dodatni 5% popust pri najemu mobilne hišice na že objavljene septembrske cene, brezplačno končno čiščenje in dodatno še brezplačne vstopnice za ogled dišečega otoškega vrta.
  • Raziščite otok: akcija traja od 1.9. do 15.10. Poleg najema mobilne hišice gostje prejmejo brezplačen izlet po skrivnostnem otoku Cresu  ter brezplačen paket vstopnic za ogled muzejev na Cresu in Lošinju.
*akcijske ponudbe veljajo rezervaciji parcele ali mobilne hišice za min 5 dni

Celotno ponudbo najema mobilnih hišic si lahko ogledate na spletni strani www.losinia.hr ali pa jih pokličete kar na telefonsko številko recepcije kampa Lopari: +385 (0) 51 237 127 oz. pošljete email na lopari@losinia.hr kjer boste lahko uredili rezervacijo mobilne hišice.