Predstavitev počitniških prikolic Tabbert v kampu Lijak v Vipavski dolini

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Premik letos praznuje 10. obletnico ekskluzivnega zastopanja počitniških prikolic Tabbert v Sloveniji. Vse ljubitelje kampiranja vabijo v kamp Lijak v osrčje Vipavske doline, kjer bodo v soboto in nedeljo, 13. ter 14. aprila, pripravili predstavitev prikolic. Prijavite se na prijeten družinski kamping vikend.

predstavitev počitniških prikolic Tabbert v kampu Lijak v Vipavski dolini - Avtokampi.si

Premium počitniške prikolice Tabbert

Tabbert je priznana nemška znamka počitniških prikolic z več kot 70 letnimi izkušnjami, saj so prvo prikolico naredili že leta 1953. 

Njihove prikolice slovijo po svoji kakovosti, inovativnosti, sodobnem dizajnu in ekskluzivnosti. So tudi prejemniki številnih nagrad znotraj kamping industrije in tudi kampistov, predvsem za vrhunsko kakovost, inovativnost in zanesljivost.

Med modeli počitniških prikolic Tabbert najdemo zanimiva imena: Da Vinci, Puccini, Pantiga, Cellini in najnovejši model Senara. Gre za raznolike modele, znotraj vsakega pa ponujajo različne tlorise in nivoje notranje opreme.

Predstavitveni dnevi v kampu Lijak – 13. in 14. april 2024

Kamp Lijak je urejen v kraju Ozeljan v osrčju Vipavske doline in bo gostitelj dogodka, ki ga organizira podjetje Premik in kjer bo predstavljenih več različnih počitniških prikolic Tabbert. 

Vse skupaj lahko povežete v družinski kamping vikend, saj so sredi aprila v Vipavski dolini že prijetne temperature tudi za prostočasne aktivnosti, v kampu pa bodo veljale posebne cene kampiranja.

V kampu imajo urejen velik kolesarski park (zemeljski pump track), ki bo na voljo vsem udeležencem dogodka, na voljo bodo rekviziti za badminton, balinčkanje in novejšo igro štrbunk.

V soboto in nedeljo bo dovolj časa za kakšen kolesarski izlet, saj je v destinaciji veliko kolesarskih poti primernih za družine in tudi za boljše kolesarje. V kampu bodo z veseljem pomagali pri izbiri najboljše trase.

Obiskovalci, ki bodo v kamp prišli brez koles, se lahko odpravijo na pohodniški izlet po okolici, lahko pa tudi na izlet po stari Gorici ali pa celo do Gradeža.

Video: predstavitev novega modela počitniške prikolice Senara

Program Tabbert srečanja:

- Prihod v petek popoldan ali v soboto dopoldan

- Sobota, ogled počitniških prikolic med 10. in 18. uro, druženje ob prigrizkih, od 18. ure naprej večerni gastronomski sprejem v gostilni Termika znotraj kampa Lijak. Pripravili bodo pršut, penino, jedi z žara s prilogami in sladico. Cena menija je 25 € na odraslo osebo, za otroke bodo pripravili brezplačne prilagojene menije.

- Nedelja, ogled počitniških prikolic med 10. in 18. uro, druženje in športne aktivnosti

Cena kampiranja za vse prijavljene udeležence Tabbert dogodka je 25 € na noč, ki vključuje vse osebe, parcelo (prikolico, avto, avtodom) z elektriko in uporabo sanitarij.

Zaradi lažje organizacije dogodka, so potrebne prijave direktno na tel. št. podjetja Premik 040 365 356.

Več informacij o počitniških prikolicah Tabbert > premik.eu