Mesec oblikovanja - predstavitev nagrajene mobilne hišice Adria XLine

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mesec oblikovanja je festival znanja in ustvarjalnosti, ki promovira vlogo oblikovanja v družbi ter opozarja na ustvarjalni potencial Slovenije in regije. V četrtetk, 6. oktobra, bo v Ljubljani potekala Oblikovalska okuševalnica, na kateri bo predstavljena tudi mobilna hišica Adria XLine.

Festival Mesec oblikovanja bo letos potekal od 6.10. do 6.11. V sklopu festivala bodo različne konference, prestavitve in razstave, podelili bodo tudi Grand Prix oblikovalske nagrade.

Oblikovalska okuševalnica je edinstven kulinarični dogodek Meseca oblikovanja, ki bo v središču Ljubljane potekal v četrtek, 6.10., med 18 -22 uro potekala v središču Ljubljane. Prisotnih bo kar 48 kulinaričnih mojstrov in kupone za okušanje hrane lahko kupite na spletu - 1 set vključuje 10 kuponov, cena 20 €. Na samem kraju nakup kuponov ne bo možen.

Oblikovalska okuševalnica - Avtokampi

Adria Dom & Hiša Fink

Letošnjo Oblikovalsko okuševalnico bo popestrila tudi predstavitev mobilne hišice Adria XLine, ki bo postavljena na Stritarjevi ulici (pri križišču z Mačkovo ul.).

Gre za novo premium serijo mobilnih hišic Adria, ki je pred mesecem dni prejela prestižno svetovno oblikovalsko nagrado Red Dot.

Pri razvoju in oblikovanju mobilnih hišic Adria XLine so upoštevali najnovejše raziskave potreb in obnašanja ljudi ob preživljanju dopusta. Mobilna hišica predstavlja integracijo inovativnih modularnih rešitev za upravljanje prostora, ki ponujajo sodoben in eleganten videz.

Predstavitev bo popestrila gastronomska ponudba gostilne Hiša Fink iz Irče vasi pri Novem mestu, kjer so znani po odličnih sezonskih menijih v katerih porabijo vse najboljše, kar v tistem letnem času ponuja narava.

Nagradna igra > v času predstavitve bo potekala tudi nagradna igra, v kateri bodo enega obiskovalca nagradili z vikendom v mobilnih hišic Adria XLine v kampu River Camp Bled.

Več o dogodku Oblikovalska okuševanica > https://zavodbig.com

Predstavitev mobilnih hišic Adria > https://adria-home.com