Praznični najem mobilne hišice v Omišu in ogled božične vasice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Galeb je sicer odprt čez celo leto, vendar pa bo letos kamping del parcel zaradi močnega deževja in renovacije parcel zaprt od 1.12. do predvidoma 1.3. Je pa v zimskem času možen najem mobilne hišice za 6 + 2 osebi.

Prazniki v Omišu in okolici

Izkoristite praznične dni in pridite v Dalmacijo na malce drugačno praznovanje božiča in novega leta. V Omišu bodo od sredine decembra naprej pripravili adventno tržnico, praznični tek in številne koncerte. Lokacija je odlična tudi za sprehode ob morju, lahko pa se povzpnete na katerega od bližnjih hribov, od koder je lep pogled na morje.

Split je od Omiša oddaljen le pol ure vožnje, tako da se lahko odpeljete tudi na izlet in ogled adventne tržnice v dalmatinsko prestolnico.

V kraju Gornji Dolac v zaledju Omiša pa bodo tudi letos od 30. novembra do 6. januarja na ogled božična vasica. Lepo okrašeno naselje z več kot 2 milijona lučk in številnimi osvetljenimi skulpturam in adventno tržnico z lokalnimi proizvodi. Za otroke na ogled tudi mini živalski vrt z lamo, jeleni, konji, kravami, prašički, goskami, fazani …

Kampiranje in najem mobilne hišice v kampu Galeb

Lokacija kampa Galeb je ob robu kraja, tako da je do centra le 10 minut hoje. Žal so parcele zaradi sanacije po močnem deževju zaprte do marca, je pa možno najeti večje mobilne hišice za 6 + 2 osebi.

Odlična lokacija, saj se lahko odločite za praznovanje novega leta v kampu ali mestnem središču.

Akcija najema mobilnih hišic

Novoletni termin - cena najema modernejše mobilne hišice za 6 oseb opremljene s tremi spalnicami je od 50 do 65 € - cena je odvisna od lokacije hišice.

V terminu 1.12. do 31.1. velja za večje mobilne hišice še dodatna akcija - bivate 5, plačate 4 nočitve ali 7=5.

V primeru, da v hišici bivata samo 2 osebi, je cena nižja za dodatnih 15 €. V primeru 7 dnevnega najema mobilne hišice plačate samo 6 dni.

Več o ponudbi kampa Galeb na - www.kamp.galeb.hr