AKCIJA Smile Concept Store - stekleni okraski za novoletno jelko

Datum objave
Kategorija
Statistika

December je mesec obdarovanja in prazničnega okraševanja doma. V trgovini Smile Concept Store v Ljubljani smo našli zanimive okraske za novoletno jelko, ki so zelo primerni tudi kot darilo za kamping prijatelje.

Smile Concept Store - zanimivi novoletni okraski

Poskrbite za nekoliko drugačno praznično okrasitev doma in dodajte novoletni jelki kolekcijo prikupnih in očarljivo lepih steklenih okraskov pisanih barv in polnih bleščic. Okrasek za novoletno jelko je lahko tudi čudovito darilo.

Trgovina Smile Concept Store ima v ponudbi tudi zanimive okraske in za ljubitelje kampiranja so še posebej zanimivi okraski z motivom počitniške prikolice ali avtodoma.

Na voljo so tudi drugačni stekleni okraski z motivom rakete, kužata, medveda, miške ali flaminga, praznične hiške, astronavta ...

Smile Concept Store nudi tudi druge zanimive ideje za darila. Izberete lahko lepe planerje in dnevnike, ki so zelo priljubljeni ob pričetku novega leta, različne zapestnice, dodatke za okrasitev doma, dekorativne lučke, modne nahrbtnike Fjallraven Kanken ...

Celotno ponudbo trgovine si lahko ogledate na spletni strani www.smileconceptstore.si  - ob naročilu boste s kodo
AVTOKAMPI21 prejeli dodaten 10% popust
.

Ponudba prazničnih okraskov za novoletno jelko

Okrasek za novoletno jelko - Avtodom s smrečico

Smile concept Store - novoletni okraski

Okrasek za novoletno jelko  - Božična počitniška prikolica s smrečico

Concept Smile store - božični okraski

Preverite celotno ponudbo nekoliko drugačnih okraskov za novoletno jelko na - www.smileconceptstore.si, za popust pa uporabite kodo AVTOKAMPI21.