Plitvice Holiday Resort - nove glamping hišice na drevesu in ob jezeru

Datum objave
Kategorija
Statistika

Plitvice in tamkajšnja jezera zagotovo sodijo med Top 5 turističnih lokacij na Hrvaškem. V kampu Plitvice Holiday Resort ob kamping parcelah in mobilnih hišicah sedaj nudijo tudi najem glamping hišic na drevesu in ob jezeru.

Plitvice in tamkajšnja jezera zagotovo sodijo med top 5 turističnih znamenitosti na Hrvaškem. V bližini deluje kar nekaj kampov, med njimi pa je najbolje opremljen kamp Turist Grabovac oz. po novem kamp Plitvice Holiday Resort. Gostom ob kamping parcelah in mobilnih hišicah sedaj nudijo tudi najem glamping hišic na drevesu in ob jezeru.
kamp Plitvice Holiday Resort  - avtokampi.si

Z novimi glamping hišicami želijo na Plitvice privabiti goste, ki ne bodo ostali samo dan ali dva, da bi si ogledali Plitviška jezera, ampak želijo ostati dlje časa in uživati v miru, naravnih lepotah in športnih aktivnostih. Ker so hišice tudi ogrevane, jih je možno najeti čez celo leto.

Glamping hišice na drevesu
Največja novost prenovljenega kampa Plitvice je 5 večjih glamping hišic na drevesu za štiri osebe. Hišice so postavljene visoko med krošnje dreves in z modernim dizajnom in kombinacijo lesa ter stekla gostom nudijo udobje ter razkošje s pogledom na lepo naravno okolje.

Vsaka drevesna hišica ima prostore urejene v treh nivojih, tako da ob dnevnem prostoru s kuhinjo vključuje še dve spalnici in dve kopalnici.
kamp Plitvice Holiday Resort - avtokampi.si

Glamping hišice ob jezeru
Na nabrežje manjšega jezera, ki je poleti primerno tudi za kopanje, so postavili devet manjših hišic namenjenih predvsem parom. Opremljene so z zakonsko posteljo in kopalnico, pred vsako hišico pa je tudi manjša terasa.

Visoka drevesa, jezero in lepo urejene potke med hišicami gostu nudijo povezanost z naravo. Celotna lokacija omogoča mirne počitnice in odmik od vsakodnevnih napetosti.
kamp Plitvice Holiday Resort - avtokampi.si

Ostale novosti v kampu Plitvice Holiday resort
Ob glamping hišicah pa v kampu gostom omogočajo tudi klasično kampiranje na lepo urejenih parcelah oz. prostoru za šotoriste. Družine z otroki se rade odločijo tudi za najem indijanskih šotorov ali pa mobilnih hišic ob bazenu, ki imajo tudi lastno kuhinjo ter kopalnico.

Letos je kamp dobil nov osrednji objekt recepcije, prenovljena pa je tudi restavracija, kjer vam bodo ponudili tradicionalne jedi iz tega dela hrvaške npr. domačo jagnjetino. Omogočajo pa tudi naročilo na zajtrk oz. polpenzion.

Cenejše kampiranje na Plitvicah
Imetnikom Avtokampi.si kamping kartice nudi kamp Plitvice Holiday Resort odlično ceno kampiranja – 17€ za 2 osebi na parceli z elektriko. Lahko se odločite tudi za najem mobilnih hišic in v primeru vsaj 3 nočitev boste prejeli 10% popust. Popust za kampiranje in najem hišic velja v terminih 1.4. - 15.6. in 15.9. - 31.10.

Več informacij o kampu Plitvice Holiday Resort  dobite na www.plitvice.com