V Planici odpirajo progo za tek na smučeh

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Planici so te dni razgrnili lanski sneg in tako uredili prvi del proge za tek na smučeh. Ker je tik ob progi tudi parkirišče za avtodome, je lokacija zanimiva za ljubitelje tega zimskega športa.

Iz Nordijskega centra Planica, so javili, da bo v soboto, 18. 11. , že na voljo prvi del urejene proge za tek na smučeh.

Pred nekaj dnevi so začeli z razgrnitvijo snega po osrednjem delu, kjer bodo uredili 1,5 km dolgo tekaško progo, ki jo bo mogoče uporabiti vsak dan med 8. in 17. uro.

Ker je v bližini lepo urejeno parkirišče za avtodome Planica, je prvi sneg seveda zanimiv tudi za avtodomarje.

Cena dnevne vstopnice bo do odprtja zimske sezone 10 €, je pa že sedaj možno kupiti sezonsko vstopnico po ceni 70 €, ki že velja in s katero bo možno teči vse do maja 2024. 

Dnevne in sezonske vstopnice prodajajo na recepciji Nordijskega centra (9-17h), dnevne vstopnice pa tudi v hotelu v Planici (7 - 22h).

Ker prve dni pričakujejo nekaj več gneče, bodo za tek v predsezoni vodili informativno evidenco terminov, zato prosijo, da jih pred prihodom kontaktirate, da vam lahko predlagajo najboljše termine (info@nc-planica.si, 0038631689806).

Nordijski center Planica >