Kamp Terra Park SpiritoS - nove pavšalne parcele na Pagu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Pag ima številne kampe, ki pa os si med seboj zelo raznoliki. Kamp Terra Park SpiritoS sodi med tiste, ki so bili v zadnjih letih prenovljeni, številni pa to lokacijo poznate po imenu Sv. Duh. Sporočili so nam, da imajo na voljo še nekaj parcel za pavšal.

Kamp Terra Park SpiritoS je od Novalje oddaljen 8 km v smeri Paga in je urejen ob peščeno – prodnati plaži na vzhodni strani otoka.

V zadnjih letih so v kampu uredili nove kamping parcele, postavili mobilne hišice, zgradili nove sanitarije, uredili športno igrišče za košarko in nogomet, balinišče ter postavili zunanje fitnes naprave. Za otroke so uredili igrala.

V sklopu kampa je tudi manjša trgovina, lokal ob plaži in restavracija.

Plaža v kampu je kombinacija peska in proda, morje pa se počasi spušča, tako da je zelo primerno za otroke. Poleti na plaži V bližini kampa je tudi nudistična plaža.

Lokacija je zanimiva tudi za kolesarjenje, saj od kampa do mesta Pag vodi pot ob morju, ki je primerna tudi za kolesa.

Pavšal za 6 oseb že za 2.900 €

V kampu Terra Park SpiritoS je urejenih nekaj pavšalnih parcel. Gre za tip parcel Sylva (95 - 150 m2) v zadnjem delu kampa, kar pa še vedno pomeni, da so od morja in plaže oddaljene samo 100 metrov.

Vse parcele so opremljene z elektriko in vodo, cena pavšala pa dodatno vključuje do 6 oseb, enega psa in zimovanje počitniške prikolice.

Cena pavšala za sezono 2024, ki bo trajala od 11.5. do 30.9. je 2.900 €. Doplačilo turistična taksa in prijava.

Več informacij pri g. Kristijan Škunca na tel. št.: +385 91 151 1950.