Parkodom – hramba in zimovanje avtodomov, počitniških prikolic in čolnov

Datum objave
Kategorija
Statistika

Ob nakupu avtodoma ali počitniške prikolice je potrebno razmisliti, kje bomo počitniško vozilo parkirali v času, ko ga ne bomo uporabljali. Predvsem v mestih je to problem, ker primanjkuje pakirnih mest, zato je dobrodošla vsaka lokacija, ki omogoča parkiranje. Parkodom v bližini Vodic na Gorenjskem je nova lokacija, kjer omogočajo depo ali zimovanje vozil.

Parkodom je urejeno in varovan depo, kjer je prostora za 15 - 20 avtodomov, počitniških prikolic in prikolic za čolne.

Lokacija je ob robu kraja Repnje v bližini Vodic, samo 2 km od priključka Vodice na gorenjski avtocesti. Dostop je enostaven, prav tako ste hitro na avtocesti za smer proti morju ali Gorenjski oz. Avstriji. Zemljevid točne lokacije >

Parkirišče Parkodom je ograjeno in opremljeno z video nadzornimi kamerami. Uporabnikom je omogočen dostopno 24 ur na dan, vse dni v letu. Sama lokacija depoja je v bližini naselja, tako da nudi še dodatno varnost.

Odločite se lahko za parkiranje čez celo leto, tako da lahko potem uporabljate avtodom ali prikolico glede na vaše želje, ali pa za zimovanje v času izven poletne sezone, kar največkrat pride v poštev za počitniške prikolice in čolne.

Po predhodnem dogovoru je pred potovanjem omogočen tudi priklop na elektriko in vodo.

Več informacij o parkiranju ali zimovanju počitniških vozil ter o ceni:

> parkodom.si oz. po telefonu na tel. št. 040 612 549