Uradna otvoritev kampa Menina s koncertom skupine Koala Voice – sobota, 15. junij 2024

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Menina v Rečici ob Savinji je v avgustovskih poplavah lansko leto utrpel veliko gmotno škodo, predvsem pa je več kot 1.000 gostov imelo veliko srečo, da so vsi preživeli. Kamp so v tem času očistili, na novo uredili parcele, postavili nove hišice in že sprejeli prve goste, Uradna otvoritev s koncertom pa bo potekala sredi junija.

Kamp Menina - svečana otvoritev kampa - Avtokampi.si

Kamp Menina sodi med tiste kampe, kjer se vedno nekaj dogaja. Kamp je odprt čez celo leto, glavna sezona pa seveda traja v juliju in avgustu, ko kamp obiščejo številni kampisti iz Nizozemske.

Kamp je letos prve goste sprejel že za prvomajske počitnice.

V kampu Menina omogočajo kampiranje na urejenih parcelah, najem raznolikih lesenih hišic in modernih mobilnih hišicah – letos imajo povsem nove iz Adria Dom ter najem glamping hišic z jacuzzijem in savno.

V sklopu kampa je tudi adrenalinski park, zipline, veliko otroško igrišče, deluje tudi restavracija, pekarna pa je v bližini.

Nizozemski ACSI je v letu 2024 kampu Menina podelil tudi nagrado kot najboljši kamp v Sloveniji.

Avtokampi kartica - v letu 2024 kamp Menina nudi posebno ceno kampiranja za imetnike naše kamping kartice > 27 € za 2 osebi in psa na parceli z elektriko v terminu 20.4. - 30.6. & 1.9. - 31.12.

Vrnitev v prihodnost

Celotno Zgornjo Savinjsko dolino je lani v začetku avgusta zajelo močno deževje, ki je v noči na petek, 4. avgusta, povzročilo tudi obsežne poplave.

A kot so zapisali v vabilu na slovesno otvoritev kampa Menina, se ta vrača v prihodnost!

Prenova kampa Menina je bila obsežna in zahtevna. Poleg odstranjevanja ruševin in ponovne postavitve infrastrukture, so kamp obogatili s šestnajstimi novimi mobilnimi hišicami Adria, obnovili so sanitarije, spa center, gostilno in kamping parcele, dodajajo se energetske točke …

Prenovljeni kamp Menina je pripravljen na novo kamping sezono in nove dogodivščine.

Z velikim veseljem vabijo vse ljubitelje kampiranja na dogodek »Vrnitev v prihodnost«, ki bo hkrati uradna otvoritev kampa.

Dogodek bo potekal v soboto, 15. junija ob 16. uri in večernim koncertom skupine Koala Voice.

Program otvoritve:

16.00 uvodni govori

17.00 sprehod po kampu in ogled

20.00 koncert Koala Voice

Več o kampu Menina >