Kamp Padova Premium aprila vabi v mobilne hišice na otok Rab

Datum objave
Kategorija
Statistika

V času koronavirusa so mobilne hiške postale še bolj priljubljene, saj omogočajo, da si ob morju uredite tudi svojo pisarno in „delate od doma“. V kampu Padova Premium v bližini mesta Rab v aprilu omogočajo ugodnejši najem mobilnih hišic za 14 ali 30 dni.

Kamp Padova Premium je urejen tik ob morju in do mesta Rab vodi obmorska sprehajalna pot, ki je primerna tudi za kolesarjenje. V kampu omogočajo najem modernih mobilnih hišic za 2, 4 ali 6 oseb opremljenih s kuhinjo, kopalnico, spalnim delom in teraso.

Kamp je bil v zadnjih letih prenovljen in vključuje tudi manjše bazene z ogrevano vodo, tako da bo ob ugodni vremenski napovedi možno kopanje že v drugi polovici aprila.

Lokacija kampa je zanimiva tudi za kolesarske izlete, saj je na Rabu, tek ob morju, za otroke je urejeno otroško igrišče in multimedijska gralnica.

Glede na to, da morajo številni biti vsakodnevno v povezavi s sodelavci, v kampu nudijo odlično brezplačno wifi povezavo, ki omogoča tudi video konference in drugačne spletne povezave (zoom, skyp ipd.)​.

Akcija za 14 ali 30 dnevni najem mobilne hišice na Rabu

Pri Valamarju so se odločili, da po ugodnejši ceni omogočijo najem mobilnih hišic od 1. aprila do 1. maja. Takrat običajno najem stane od 40 – 60 € na dan (odvisno od modela mobilne hišice). Akcijska ponudba je zanimiva predvsem za tiste, ki lahko delajo na daljavo, družine z majhnimi otroki ali upokojence.​

April je za slovenske goste zanimiv tudi zaradi prvomajskih počitnic, ki bodo letos trajale od 24. aprila do 2. maja. Tako lahko 14 dnevni najem mobilne hišice izkoristite za delo in počitnice ob morju. Temperature so že prave za uživanje na soncu in lepi mediteranski okolici.

Cene najema mobilnih hišic

▸ Najem mobilne hišic za min. 14 dni

- cena za mobilno hišico za 2 + 1 osebo že od 400 €

- cena za najem večje mobilne hišice za 4 + 2 osebi od 500 €

▸ Najem mobilne hišice za min. 30 dni

- cena za mobilno hišico za 2 + 1 osebo že od 600 €

- cena najema večje mobilne hišice za 4 + 2 osebi od 850 €

Cena vključuje najem hišice, posteljnino in brisače ter wifi. V določenih mobilnih hišicah so ob doplačilu dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Za vse rezervacije nudijo brezplačno odpoved v roku do 7 dni pred prihodom.

Več informacij tel.: +385 52 465 000 ali www.valamar.com >>