Ogled tovarne Adria Mobil in poslovni podatki za prvo polovico leta

Datum objave
Kategorija
Statistika

V začetku oktobra so v podjetju Adria Mobil pripravili dva dneva odprtih vrat, ko so si ljubitelji kampiranja in počitniških vozil Adria lahko od blizu ogledali proizvodnjo.

V začetku oktobra so v podjetju Adria Mobil pripravili dva dneva odprtih vrat, ko so si ljubitelji kampiranja in počitniških vozil Adria lahko od blizu ogledali proizvodnjo.Dneva odprtih vrat Adria Mobil - avtokampi.si

Petek je bil namenjen predvsem šolam, sobota pa preostalim obiskovalcem, ki so (smo) že ob 9h zjutraj napolnili avlo Adria Mobil. V skupinah od 20 -25 oseb smo si ob spremstvu strokovnega vodstva ogledali proizvodno avtodomov in prikolic ter dobili odgovore na vsa vprašanja. Ob koncu smo si lahko ogledali tudi dva avtodoma in dve počitniški prikolici.

Ker je bil interes zelo velik, si lahko le želimo, da bi dnevi odprtih vrat postali vsakoletni tradicionalen dogodek.

Adria pobarvanka - avtokampi.si
Otroške pobarvanke Adria
Ob ogledu tovarne so za otroke pripravili tudi otroški kotiček z lepimi risbicami z avtodomi in prikolicami Adria. Nekaj teh risbic lahko dobite tudi pod novico in si jih natisnete, da jih bodo vaši otroci pobarvali. Veseli bomo, če boste izdelke fotografirali in poslali na naš mail info@avtokampi.si


Adrii Mobil gre v prvem polletju zelo dobro
Ob ogledu Adria Mobil pa so bili dostopni tudi podatki o prvih šestih mesecih poslovanja, ko so kot skupina imeli 251,4 milijona evrov čistih prihodkov od prodaje (+9% glede na lani) in ustvarila 27,97 milijona evrov čistega dobička (+32%).

Ob prodaji avtodomov in prikolic je v teh rezultatih potrebno upoštevati tudi prodajo mobilnih hišic odvisne družbe Adria Dom iz Črnomlja. Letos se je povišalo tudi število zaposlenih, ki jih je v celotni skupini Adria Mobil 1.826, kar je za 105 več kot v letu 2017.