Odprodaja šotorskih prikolic Trigano

Datum objave
Kategorija
Statistika

Šotorske prikolice so v Sloveniji v zadnjih letih postale zelo priljubljene. Pomenijo nekakšen vmesni člen med šotorom in večjo počitniško prikolico. Francoske šotorske prikolice Trigano sodijo med najbolj znane in sedaj lahko izkoristite akcijsko posezonsko razprodajo.

Prednosti šotorskih prikolic so v hitri postavitvi, enostavni vleki tudi z manjšimi vozili saj registrirane kot lahki priklopnik. Nizki stroški registracije, ker ne potrebujejo zavarovanja, le vsake 4 leta je potrebno opraviti tehnični pregled.

Šotorske prikolice pred klasičnimi šotori nudijo več udobja, boljši in od tal dvignjen spalni del ter trdnejšo streho, ki tudi v najhujših nalivih ne premoči.

Šotorske prikolice Trigano so izredno hitro postavljive, kar omogoča, da se lahko odpravite tudi na večdnevno popotovanje in raziskujete nove kraje, ob tem pa imate »hotelsko« sobo vedno s seboj.

Nudijo veliko prostora za prevoz in shranjevanje dodatne kamping opreme, omogočajo odstranitev kuhinjskega dela, tako da v primeru lepega vremena ne kuhate v baldahinu, ampak uživate na soncu, večina modelov pa je že serijsko opremljenih z naletno zavoro.

Odločite se lahko za različno velike šotorske prikolice za 2 do 8 ležišč oz. skupno od 8 do 29 m2 površine. Če pa še to ni dovolj, pa lahko z nadgradnjo bivalni del še povečate. Večina modelov prikolic je opremljenih z dvema spalnicam, kar je odlično za družinske kamping počitnice.

Posezonska odprodaja šotorskih prikolic

Izkoristite akcijsko ponudbo nakupa šotorskih prikolic Trigano v kateri so cene znižali od 500 do 1.500 €. Na voljo je pet različnih tipov šotorskih prikolic, zato pohitite in izberite vam najboljši model.

- šotorska prikolica Trigano Trekky S 500 (testna) + predprostor gratis - redna cena 6.990 € - akcijska cena 5.490 €

- šotorska prikolica Trigano Trekky S 500 + predprostor gratis - redna cena 6.990 € - akcijska cena 5.990 €

- šotorska prikolica Trigano Odyssee Sport - redna cena  6.490 € - akcijska cena 5.990 €

- šotorska prikolica Trigano Odyssee Plus - redna cena 7.990 € - akcijska cena 6.990 €

- šotorska prikolica Trigano Odyssee Plus + Kuhinja - redna cena 7.990 € - akcijska cena 7.490 €

Več o nakupu šotorskih prikolic Trigano na - www.kamp-prikolice.si