Odpeljite se po svoje. Kamorkoli, s komerkoli!

Datum objave
Kategorija
Statistika

Mercator v akciji podarja 10 x 10 dni počitnic z avtodomom Adria. Se sprašujete kako do avanture na kolesih?

Mercator nagradna igra - avtokampi.si

Kaj pravite na jutra, ki vas pozdravijo s pogledom na mirno morje, popoldneve pod gorskimi vršaci in večere, ki razvajajo s tišino pod zvezdnatim nebom?

Potovanje z avtodomom je nekaj posebnega. Dopušča nam neskončno možnosti, kako preživeti dan in kam nas bodo vodile poti. V nas prebuja pozabljeno spontanost in željo po raziskovanju neodkritega. Dom v malem, ki nam nudi prav vse, kar potrebujemo in obenem dovolj prostoren za vse tiste, ki jih imamo najraje. Vsako potovanje spremeni v nepozabno avanturo.

Prepričani smo, da ste si z Mojimi znamkami že na ti. Mercatorjeva pobuda prepoznava in izpostavlja vrhunske domače blagovne znamke, ki s trgovinskih polic nase opozarjajo z zeleno oznako “Moje znamke”. Z vsakim valom močnejše, tokrat izpostavljajo pet prvovrstnih blagovnih znamk, ki so s svojo kakovostjo prepričale že generacije. Mlečni izdelki Alpsko mleko z okusom po domu, opojno dišeča kava Barcaffe, osvežujoči sadni sokovi Fructal, okusi poletja ujeti v izdelkih Natureta in pregovorno dobri suhomesni proizvodi Kras. Izdelki, brez katerih si ne predstavljamo okusnih obrokov doma ali na počitnicah... v avtodomu!

Kot vedno, so Moje znamke tudi tokrat za vas pripravile nekaj več! Poleg vrhunske izbire in neprekosljivih okusov vabijo z veliko nagradno igro "Moje znamke zbiraj, Adria avtodom šofiraj". Mercator v akciji podarja 10 x 10 dni počitnic z avtodomom Adria. Se sprašujete kako do avanture na kolesih? Preprosto, ob nakupu za 10 EUR ali več in hkrati vsaj enega označenega izdelka Moje znamke prejmete na računu kupon s kodo. S poslanim SMS sporočilom s ključno besedo ADRIA ter številko kode na 4080, sodelujete v velikem lovu na sanjske počitnice!

Si želite prevoziti slikovito toskansko pokrajino, raziskati romantično Provanso, odkriti lepote skrivnostne Skandinavije, se spuščati po alpskih cestnih prelazih ali naužiti Sredozemlja? Potem nikar ne zamudite edinstvene priložnosti Mojih znamk in naslednjič odpotujte z avtodomom. Zveni kot popolne počitnice, kajne?

Mercator nagradna igra - avtokampi.si