Novosti v kampu Dolenjske Toplice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Dolenjske Toplice so pred novo kamping sezono prevzeli v upravljanje družina Potočar, ki že nekaj let upravlja tudi bližnji kamp Otočec. V kampu, ki je odprt čez celo leto in je bil prenovljen že v letu 2005, so dodatno uredili parcele in ponudbo prilagodili tudi gostom, ki prihajajo z avtodomi.

Kamp Dolenjske Toplice je pred novo kamping sezono v upravljanje prevzela družina Potočar, ki že nekaj let upravlja tudi bližnji kamp Otočec. V kampu, ki je odprt čez celo leto in je bil prenovljen že v letu 2005, so dodatno uredili parcele in ponudbo prilagodili tudi gostom, ki prihajajo z avtodomi.kamp camping Terme Dolenjsek Toplice

Tako lahko kampirate na parcelah, ki so opremljene z elektriko, vodo in odtokom, ter na manjšem neparceliranem delu sprejme do 100 gostov. Ob kopanju v komaj 100 metrov oddaljenem Wellness centru Balnea so gostom na voljo še urejena igrišča za tenis, odbojko, nogomet, košarko in hokej na rolkah. Kamp je tudi  odlično izhodišče za kolesarjenje, ribolov in čolnarjenje po reki Krki.

V kampu omogočajo brezplačno izposojo koles in skuterjev, s katerim se lahko odpeljete na izlet po okolici, ali pa kanuja, ki vam omogoča veslaški izlet po reki Krki.

Gostom, ki pridejo v kamp z avtodomi, pa v času nizke sezone omogočajo, da v okviru storitve Camper stop v kampu prenočijo že za 10 evrov. Gostje kampa so deležni 20% popusta na vstopnice v bazenske komplekse Term Dolenjske Toplice, članom Caravaning Cluba Slovenia (CCS) pa dodajo še  20% popust na bivanje.

Sicer pa v kampu omogočajo tudi pavšalni najem parcel, ki vključuje 4 osebe na parceli z elektriko, vodo in odtokom ter eno vozilo. Cena letnega najema parcele je 1.049 evrov, z vključenimi kopalnimi kartami pa 1.749 evrov.

Več informacij o ponudbi kampa Dolenjske Toplice dobite na tel. št.: 040 466 589 ali na email naslovu: kamp.dtoplice@gmail.com.