Novo v Termah Čatež - Wellness riviera in mini golf adventure park

Datum objave
Kategorija
Statistika

Terme Čatež se lahko pohvalijo z jesenskimi novostmi, med katerima sta nova Wellness riviera, ki so jo uredili v sklopu zimske Termalne riviere, in novo zabavno mini golf igrišče. Za krompirjeve počitnice pripravljajo dodatno animacijo, ob kampiranju pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic in apartmajev.

Terme Čatež letošnji prejemniki nagrade Naj kopališče 2023, kjer so v kategoriji veliko termalno kopališče osvojili tretje mesto, kamp pa sodi med najboljše slovenske kampe.

Ljubitelje kampiranja vabijo z urejenimi parcelami v bližini kopališča, na voljo pa so tudi moderne mobilne hišice in apartmaji. V sklopu kampa imajo tudi ogrevane sanitarije, tako da je omogočeno tudi zimsko kampiranje. Mobilne hišice in apartmaji so opremljeni z dodatnim ogrevanjem prostora, vse namestitve pa imajo ob spalnem delu tudi kuhinjo in lastne sanitarije.

Kampiranje v termah je zanimivo predvsem za družine, saj otrokom nudijo veliko zabave, animacijo in dodatna igrala. V sklopu Term Čatež je odprta zimska Termalna riviera, kjer so ob bazenih tudi tobogani (notranji in zunanji), gusarska ladja, masažni bazeni, prostor z ležalniki, restavracija …

Ob počitnicah pripravijo dodatno animacijo, sredi oktobra pa so v bližini slaščičarne Urška odprli tudi nov mini golf adventure park. Odprt je vsak dan med 8 – 21h, obiskovalcem pa bo na voljo predvidoma do konca novembra.

Lokacija Term Čatež je zanimiva tudi za obisk Brežic in tamkajšnjega Posavskega muzeja Brežice ter prenovljenega vodnega stolpa v centru kraja. Od term do Brežice pelje urejena kolesarska pot, tako da je prijeten družinski izlet.

V ceni kampiranja so vključene tudi vstopnice za bazene in sicer 2 vstopa dnevno na Zimsko termalno riviero. Imetniki Avtokampi kartice imajo 10% popust na ceno osebe v primeru min. 2 nočitev ter 5% na ceno na direkten najem mobilnih hišic in apartmajev.

Sprostite se v novi Wellness rivieri

Jesenski in zimski čas kar vabi na uživanje v savnah in sprostitev. V sklopu zimske Termalne riviere, kjer so notranji bazeni, so v oktobru odprli povsem prenovljeno Wellness riviero, ki je odprta vsak dan med 11 – 21h, ob vikendih pa je zvečer odprta vse do 22h.

Wellness riviera na več kot 1000 m2 elegantno zasnovanega prostora gostom nudi raznolike savne npr. finsko, turško, solno, ekstremno in infra, za prijetno počutje poskrbijo manjši bazeni in masažni bazen, imajo tudi hladno – toplo kopel za stopala, prostor za sproščanje s toplimi počivalniki, klopmi in vodnimi posteljami, ledeno fontano …

Na zunanjem delu je dodatno še biozeliščna finska savna in zeliščni zen vrt s prostorom za počitek. Wellness riviera v Termah Čatež je edinstvena oaza sprostitve in regeneracije za vrhunsko wellness izkušnjo. 

Cena vstopa v nov wellnes je odvisna od dneva in je od 30 € na osebo. Vstopnico lahko rezervirate in kupite kar preko spleta na ticket.terme-catez.si

Več o ponudbi Term Čatež - www.terme-catez.si