Novoletni najem mobilne hišice v kampih po Sloveniji in na Hrvaškem

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kaj pravite na novoletne počitnice v mobilni hišic, v enem od kampov po Sloveniji ali na Hrvaškem? Cene so ugodne, nekaj prostih mest pa je še v termah in tudi ob morju. Preverili smo cene novoletnega najema mobilnih hišic.

Za novo leto v mobilno hišico v kamp v Sloveniji

Kamp Terme Čatež cena najema mobilne hišice čez novo leto je 164 € na noč, ob tem pa je v terminu 29.12. – 1.1. min. bivanje 3 noči. Cena vključuje bivanje 6 oseb, kopalne karte in zaključno čiščenje. Hišice so dodatno opremljene z radiatorji in električnimi grelniki.​

Terme Čatež mobilne hišice Gebetsroither - v sklopu kampa avstrijska agencija nudi najem novih mobilnih hišic za 4+2 osebi. Preverili smo ceno v spletnem rezervacijskem sistemu, kjer je cena za min. 5 nočitev z zaključnim čiščenjem 657 € oz. 130 € na noč.

Kamp Terme Ptuj – omogočajo najem mobilnih hišic za 4 ali 2 osebi. Večje hišice stanejo 124 €, manjše pa 92 € na noč. Cena vključuje končno čiščenje in 2x dnevni vstop v notranje bazene in savne v sklopu Termalnega Parka.

Kamp Adria, Ankaran – kamp je sicer odprt kot zimski camper stop, v novoletnem terminu pa nudijo tudi najem mobilnih hišic za 4, 5 ali 6 oseb. Najem hišice za 4 osebe stane 129 € na noč, za 5 oseb 149 € in za 6 oseb 184 € - dodaten 20% popust na redne cene v terminu 21.12. do 5.1. Minimalno bivanje je 3 noči, cena pa vključuje tudi 2 urno kopanje na dan za vse osebe, gostom pa nudijo 10% popust na wellness storitve.

Novoletni najem mobilne hišice v kampih na Hrvaškem

Kamp Polidor, Funtana – Žal so za novoletni termin vse mobilne hišice že prodane, je pa možen najem za božič in termine takoj po novem letu. Cene okoli božiča so od 92 do 105 € na noč – odvisno od tipa hišice, višja velja za hišice z jacuzzijem. V terminih po 1.1. so cene nižje in sicer od 56 – 62 €. ​

Nekaj prostora je še v manjših lesenih hišicah opremljenih z zakonsko posteljo. V njih je urejeno ogrevanje, gostje pa uporabljajo sanitarije v kampu. Cena prazničnega najema hišice je 42 € na noč.

Kamp Porto Sole, Vrsar - odličen kamp le 10 minut hoje od centra Vrsarja. Mobilne hiške za 4 +2 osebi za najdaljšo noč so žal že razprodane, se pa da najeti hiške za vse dni pred tem datumom in po 1.1. Cena je odvisna od točnega termina in je od 50 do 113 €. V ceno je vključena tudi uporaba manjšega wellnessa z bazenom v bližnjem hotelu Pineta.

Kamp Čikat, Mali Lošinj – kamp je odprt čez celo leto in je približno 20 minut hoje oddaljen od centra mesta. V kampu pripravijo nekaj animacije, silvestrsko večerjo, odprta je trgovina in restavracija ob morju. V mestu je urejeno drsališče, na silvestrovo pa bo koncert imel Petar Grašo.

Na voljo so še večje mobilne hišice za 4+2 osebi po ceni najema 65 €. Gostom nudijo tudi kopanje v notranjem bazenu hotela Aurora, ob doplačilu pa tudi uporabo welnessa.

Kamp Falkensteiner, Zadar – letos prenovljen kamp leži le 3 km severno od centra Zadra in je odprt čez celo leto. V ponudbi imajo tudi najem mobilnih hišic. V novoletnem terminu imajo na voljo klasičen najem ali paket s polpenzionom in wellnessom v bližnjem hotelu.

Na voljo so manjše hišice za 2 osebi, katerih cena je ob koncu leta 59 € oz. 109 € za paket s polpenzionom in wellnessom. Mobilna hiška za 4 osebe stane 79 oz. 179 € na noč s polpenzionom in wellnessom, hišica za 6 oseb s tremi spalnicami pa 89 oz. 239 € na noč s polpenzionom in wellnessom.

Kamp Stobreč, Split – odličen kamp na južnem delu Splita vabi za novo leto v mobilne hišice za 4 – 5 oseb. Postavljene so v bližini morja, do centra mesta pa vozi mesti avtobus oz. taxi. V kampu so zelo dobrodošli tudi kužki, saj jih imamo tudi lastniki, tako da so dovoljeni tudi v mobilnih hiškah. Gostom kot posebno ugodnost nudijo brezplačno uporabo wellnessa.

Cena novoletnega najema mobilne hišice v Stobreču je od 49 € za hišico za 4 osebe površine 24 m2 in od 58 do 78 € za večje hišice, ki imajo tudi po dve kopalnici in so površine 32 m2. Nekaj mobilnih hišk je tudi le za 2 osebi, cena teh pa je 36 € na noč.

Kamp Galeb, Omiš – v zimskem terminu nudi najem velikih mobilnih hišic za 6 oseb opremljenih s tremi spalnicami. Cena je od 50 do 65 € na noč in je odvisna od lokacije hišice. Višja cena velja za prvo vrsto ob morju. Dodatno nudijo akcijsko ponudbo – bivate 5, plačate 4 nočitve ali 7=5.

Kamp Terme jezerčica, Donja Stubica – lani prenovljen kamp nudi najem modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi in seveda kopanje ter uživanje v lepo urejenem wellnessu. Cena najema hišice in kopanja v novoletnem terminu stane 150 € na noč. Cena vključuje tudi zaključno čiščenje.​