Novosti v kampih Maistra v Vrsarju in Rovinju in kako do ugodnejših cen kampiranja

Datum objave
Kategorija
Statistika

Maistra v svojih kampih vsako leto pripravi novosti, ki pomenijo izboljšanje ponudbe. Za letos so pripravili prenove sanitarij, recepciji, restavracij, ureditev novih kamping parcel in osrednjega trga. Tudi letos veljajo akcijske ponudbe kampiranja z Avtokampi kartico.

Maistra ima kar 6 kampov na zahodni strani Istre. V Vrsarju kamp Valkanela, Porto Sole in FKK kamp Koversada, v Rovinju pa kampe Amarin, Polari in Veštar.

Za njihove kampe je značilno, da so zelo raznoliki, omogočajo uživanje ob morju v senci mediteranskih dreves v bližini dobro znanih turističnih središč.

V vseh kampih ob urejenih kamping parcelah nudijo tudi najem modernih mobilnih hišic.

Tako Vrsar kot tudi Rovinj sta zelo zanimiva za aktivne počitnice, saj nudita številne urejene poti za kolesarjenje, ki je pri ljubiteljih kampiranja ena najbolj priljubljenih aktivnosti, imajo pa tudi urejena športna igrišča npr. za tenis, košarko in nogomet.

Za vse kampe Maistra je značilno, da so kužki dobrodošli, saj imajo urejene tuše za pse, enako tudi pasje plaže.

Letošnja kamping sezona se pričenja 19. aprila in se zaključuje 6. oktobra, izjema sta kamp Amarin, ki se odpira 26. aprila, in kamp Porto Sole, ki je že nekaj let odprt čez celo leto.

Kampiranje v Vrsarju

V zadnjih letih so v vseh treh kampih pripravili številne novosti od prenove sanitarij do postavitve novih mobilnih hišic, otroških igrišč …

V kampu Porto Sole, ki je odprt čez celo leto, je zelo zanimiv nov sanitarni objekt, ki vključuje tudi wellness kopalnice z jacuzzijem ali savno.

V kampu Valkanela so lani zgradili novo recepcijo, postavili nove mobilne hišice ob morju, v gornjem delu pa naselje družinskih hišic s številnimi atraktivnimi igrali.

NOVO v kampih v Vrsarju

Kamp Koversada – za letos na novo urejajo kamping parcele na delu od teniški igrišč proti Limskemu kanalu, poteka tudi prenova sanitarij št. 16

Kamp Porto Sole - čez zimo so pred vhodom v kamp prenovili velik športni center z igrišči za tenis, košarko, nogomet, po novem imajo tudi mini golf in igrišče za padel.

Kampiranje v Rovinju

Rovinj sodi med najbolj znana turistična središča na Hrvaškem, ki navduši z lepo urejenim starim delom mesta in cerkvico sv. Evfemije na vrhu hriba.

Maistra ima na severnem delu mesta popolnoma prenovljen kamp Amarin, ki leži tik ob znanem istoimenskem hotelu za družine.

Na južni strani mesta sta še kamp Polari in kamp Veštar, ki otroške navdušita z bogato bazensko ponudbo, ki vključuje tudi vodna igrala in manjše tobogane.

NOVO v kampih v Rovinju

Kamp Amarin – po lanski postavitvi novih mobilnih hišic, bodo letos dokončali izgradnjo nove recepcije, kjer bo tudi nov vhod v kamp (200 m pred staro lokacijo), uredili bodo novo otroško igršče in prenovljena športna igrišča.

Kamp Veštar – lani je kamp dobil novo recepcijo, športni park in prenovljene bazene, letos pa bodo uredili centralni trg, prenovili restavracijo Lovor, dodali nove kamping parcele, ki bodo vključevale tudi priklop za električna vozila, in prenovili sanitarni objekt št. 7.

Kamp Polari – v zadnjih letih so prenovili številne sanitarne objekte, letos pa bodo prenovili osrednji zunanji bazen in sanitarni objekt št. 10. Bazen bo vključeval tudi vodna igrala za najmlajše obiskovalce.

Nov sistem cen in popustov na Avtokampi kartico

Letos so se pri Maistri odločili, da nekoliko spremenijo sitem cenikov kampiranja. Tako ni več cene na osebo in parcelo, ampak so cene oblikovane tako, da vsak tip parcele že vključuje do max. 6 oseb in elektriko. To pomeni, da bo cena kampiranja za 2 ali 6 oseb enaka.

Zaradi te novosti je prišlo do spremembe tudi pri sistemu akcijskih cen na Avtokampi kartico. V terminih od odprtja kampa do 27.6. in od 8.9. do zaprtja sezone še vedno velja 10% popust na kampiranje na vseh tipih parcel

V primeru paketnih akcij kampiranja po 21 – 25 €, pa sta letos vključeni max. 2 osebi + otroci do 4,99 let, pes in osnovna parcela z elektriko. Doplačilo za dodatne osebe (otroke stare 5 ali več let oz. odrasle osebe) v tem primeru ni več možno, se pa lahko v primeru več oseb uporabi 10% popust na cene vseh tipov parcel.

Termini, ko veljajo paketne cene na Avtokampi kartico:

Kamp Valkanela - cena 21 € v terminih 19.4. – 27.6. & 1.9. – 6.10.

Kamp Porto Sole - cena 21 € v terminih 1.1. – 27.6. & 8.9. – 31.12.

Kamp Amarin - cena 25 € v terminih 26.4. – 24.5. & 1.6. – 27.6. & 8.9. – 6.10.

Kamp Polari - cena 23 € v terminih 19.4. – 27.6. & 8.9. – 6.10.

Kamp Veštar - cena 25 € v terminih 19.4. – 24.5. & 1.6. – 27.6. & 8.9. – 6.10.

Več o kampiranju v Vrsarju in Rovinju > www.maistra.com