Kamp Falkensteiner Premium Camping Zadar vabi na praznično kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Izkoristite praznične december za obisk adventne tržnice v centru Zadra in novoletno rajanje z otroško animacijo na temo Alica v čudežni deželi, ki ga bodo pripravili v kampu Falkensteiner Premium Zadar. Pohiti z rezervacijo parcele in mobilne hišice.

Falkensteiner Premium Camping Zadar je odprt čez celo leto, gostom pa ob peščenih parcelah nudi tudi možnost bivanja v modernih mobilnih hišicah za 2, 4 ali 6 oseb, ki so ogrevane s pomočjo klimatske naprave.

Gostom kampa bo na voljo tudi wellness v sklopu kampa, ki pa je namenjen samo odraslim osebam, za družine pa bo omogočeno kopanje v hotelskem bazenu tik ob kampu – doplačilo za bazen 10 € na osebo, za otroke do 12 let gratis, od 12 – 16 let 5 €, doplačilo za hotelski wellness z bazenom 27 €).

Lokacija kampa je 3 km severno od centra mesta, tako da greste lahko tudi z mestnima avtobusom ali pa peš in uživate v praznični ponudbi. Advent v Zadru privabi številne obiskovalce s svojim pestrim programom, ki bo letos trajal vse do 8. januarja, prazničnimi ponudbami ter raznovrstnimi dogodki za vso družino. Restavracije, kavarne, trgovine in muzeji se v sklopu projekta "Đir po gradu" pridružijo praznovanju s posebnimi ponudbami ter cenami, s čimer oživijo staro mestno jedro v zimskih mesecih. Ob vikendih so številni koncerti, na silvestrovo bo imel koncert tudi Jole & grupa Bolero. Za otroke sta zanimiva tudi drsališče in lunapark, ki so ju uredili v športnem centru Višnjik.

V soboto, 16.12., bo potekal tudi tradicionalni humanitarni tek Zadar Christmas Run na 5 km, ko vsak prijavljen tekač dobi rdečo kapico. Celoten program Advent v Zadru >

Praznična animacija v kampu na temo Alica v čudežni deželi

Od 29. decembra do 1. januarja bo v kampu Falkensteiner Premium Zadara potekala tematska praznična animacija, ki bo vključevala raznolike delavnice, ples, poslikavo obrazov in tudi praznovanje novega leta ob poldne.

Petek, 29.12.
Restavracija Amore – kulinarično popotovanje ob kuhanju v živo na terasi restavracije, pijača dobrodošlice, peka kostanja in fritul …
Wellness: Čaroben odmik od vsakdana

Sobota, 30. 12

Animacijskih program od 10h naprej – kreativna delavnica in Falky igre, ob 16h kulinarična avantura, otroška poslikava majic, ob 19.30 mini disko in igra Bingo
Restavracija Amore med 17 – 21h dalmatinske specialitete po akcijskih cenah, živa glasba

Nedelja, 31.12

Animacijski program od 11h naprej poslikava obraza, otroško novo leto, novoletni valček, iskanje zaklada, ob 16h novoletna tombola.
Restavracija Amore med 11 – 16h nastop DJ-ja, penina za vse goste, kuhanje v živo

Ponedeljek, 1.12.

Animacijski program od 10h naprej Alicina kreativna čestitka, družinska novoletna olimpijada, od 16h naprej glasbene igre in ob 17h PlayStatiton turnir
Restavracija Amore – pričnite novo leto z okusnim zajtrkom

Cene prazničnega kampiranja in najema mobilnih hišic v Zadru

Za vse, ki boste v decembru prišli z avtodomom ali počitniško prikolico v kamp Falkensteiner Premium Zadar, so pripravili posebno ponudbo na Avtokampi kartico.

Akcijske cene veljajo na parcelah Blue / Sky Blue in v decembru je cena za 2 osebi, psa in parcelo Blue / Sky Blue z elektriko 23 €, od 1.1. 2024 naprej pa bo ta cena 27 €. Parcele Blue so v osrednje delu kampa, v bližini ogrevanega sanitarnega objekta, parcele Sky Blue pa so v bližini recepcije.

Cena kampiranja na parcelah bliže morja so višje – za 2 osebi od 48 do 70 € na noč. Doplačilo za dodatno osebo oz. otroka 6  -12 let je 7 € na noč.

Najem mobilne hišice vključuje tudi zaključno čiščenje, posteljnino in brisače. Vsaka hišica ima dve ali tri spalnice, dve kopalnici in popolnoma opremljeno kuhinjo.

Cena najem mobilne hišice v adventnem času od 104 do 115 € na noč, v novoletnem terminu pa za mobilno hišico za 4 osebe od 115 €, za mobilno hišico za 6 oseb od 125 € na noč.

Več informacij ter rezervacije na > www.falkensteiner.com