NaZraku.si - akcijska ponudba šotorov za udobno kampiranje

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nakup šotora za številne pomeni vstop v svet kampiranja. Če šotor kupujete prvič, potem se je priporočljivo obrniti na strokovnjaka v specializirani trgovini, ki vam bo znal svetovati glede velikosti, materiala in oblike šotora, ki je za najbolj primerna za vaš dopust.

V trgovini NaZraku.si so glede tega eni najboljših, zato smo preverili aktualno ponudbo nekaterih njihovih šotorov, ki jih imajo na zalogi. Večja izbira pa je potem še na njihovi spletni strani > www.nazraku.si

Šotor za 6 oseb – Justcamp Lake 6

Družinski šotor s stojno višino za 6 oseb z dvema nasprotnima spalnicama, ki je cenovno zelo ugoden. Platno ima 3.000 mm vodnega stolpca, opremljen je z integriranim dnom, ki pa ima 10.000 mm vodnega stolpa.

Dve spalnici nudita dovolj prostora tudi za dodatno prtljago, ima pa šotor tudi velik osrednji del (5 m2) s stojno višino 2 metra in možnost postavitve nadstreška nad vhodnim delom. Spalnici sta opremljeni s komarniki, šotor ima tudi dva dodatna prezračevalna okna.

Cena pri NaZraku.si 239 € >>

NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje

Šotor za 4 osebe - Kampa Dometic Marsea 4

Enostaven šotor primeren predvsem za krajše družinsko kampiranje, če pa kampirata samo dve osebi, pa bo dovolj prostora tudi za tedensko kampiranje. Ena spalnica s predprostorom pred njo in višino 140 cm. Šotor je narejen iz lahkega materiala, vodni stolpec je 4.000 mm in hiter sistem postavitve.

Redna cena 245 €, akcija pri NaZraku.si 196 € >> 

NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje

Hitro postavljiv šotor za 3 osebe – Qeedo Quick Pine 3

Odličen šotor za pare in majhne družine, ki se odpravljajo na vikend kampiranje. Šotor je opremljen s pomembnim mehanizmom, ki omogoča postavitev v manj kot minuti in še hitrejše zlaganje. Primeren tudi za otroško zabavo na domačem vrtu.

Šotor Qeedo ima spalni del – vhod je opremljen s komarnikom in mini predprostor, material pa ima vodni stolpec 2.000 mm. Teža šotora samo 4,7 kg.

Cena pri NaZraku.si 99,95 € >>

NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje

Šotor za 5 oseb – Qeedo Quick Villa 5 Pro

Družinski šotor s sistemom za hitro postavljanje v samo nekaj minutah, stojno višino kar 215 cm in prostorno zatemnjeno spalnico za 5 oseb z dvema vhodoma za daljše spanje. Spalnica je tudi v soncu popolnoma temna.

Šotor ima poseben sistem prezračevanja na vrhu kupole, pokončne stene šotora pa nudijo dodaten prostor za prtljago. Platno ima 4.000 mm vodnega stolpca, vrata pa so dodatno opremljena s komarniki. Glede na obliko je šotor tudi v vetru stabilen, saj je opremljen s posebnim sistemom, ki povezuje nosilne palice med seboj.

Cena šotora pri NaZraku.si 529 € >>

NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje

Šotor za 6 oseb – Bertoni Tunnel 6 VIP

Šotor za vse tiste, ki si želijo kvaliteten družinski šotor, ki nudi veliko prostora za 4 osebe, omogoča pa tudi spanje 6 oseb. Opremljen je z dvema vhodoma, kar je zelo praktično, ob tem pa tudi uporabo, ko je potrebno šotor pred spanjem hitro prezračiti.

Zaradi dodatnih ojačitev, močnejših palci in integriranega dna tudi primeren za vetrovna območja in kampiranje v dežju. Vodni stolpec šotorskega platna 3.000 mm, dodatna toplotna izolacija, stojna višina 205 cm.

Redna cena 699 €, akcija pri NaZraku.si 629 € >>NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje

Napihljiv šotor za 4 osebe – Kampa Dometic Brean 4 Classic AIR

Če iščete najboljšo kvaliteto družinskega šotora za še vedno dostopno ceno, potem je napihljiv šotor Kampa Dometic Brean Classi Air prava izbira. Gre za šotor iz polibombaža z integriranim dnom, opremljen z dvema spalnicam za skupno 4 osebe in stojno višino 2 m v predprostoru. Z odstranitvijo pregrade lahko dobite tudi eno veliko spalnico. Zunanje platno je izredno kvalitetno, tako da šotor ostane v notranjosti hladen tudi ob postavitvi na sončni parceli.

Šotor se s priloženo tlačilko hitro postavi, za kar poskrbijo kvalitetne zračne komore, enako hitro pa se tudi zloži. Ob glavnem vhodu, kjer je tudi priročen nadstrešek, ima šotor tudi stranjski vhod, tako da lahko notranjost še dodatno prezračite.

Redna cena 1.375 €, akcija pri NaZraku.si 995,95 € >>

NaZraku.si - nakup šotora za udobno kampiranje