Naturistični kamp Politin na Krku bo v sezoni 2013 spremenjen v tekstilnega z imenom kamp Krk !!!

Datum objave
Kategorija
Statistika

V sezoni 2013 bo dosedanji FKK kamp Politin postal tekstilni kamp Krk, ki bo svojo ponudbo prilagodil predvsem družinam z otroki.

Družba Valamar, ki na hrvaškem upravlja kar 9 kampov (Lanterna in Solaris v Poreču, Istra v Funtani, Orsera v Vrsarju, Brioni v Puli, Marina v naturistični kamp Politin - tekstilni Camping KrkLabinu, Ježevac in Politin na Krku ter Solitudo v Dubrovniku), je sprejela dokončno odločitev, da bo v sezoni 2013 dosedanji naturistični kamp Politin spremenila v tekstilni kamp z novim imenom kamp Krk .

Zadnjih 10 let so se že pojavljale težnje po spremembi naturističnega kampa Politin v tekstilnega. Veliko se je o tem govorilo že leta 2003, še resnejše pa so bile govorice pred sezono 2010, vendar so bili takrat protesti naturistov premočni.

Konec letošnjega poletja pa smo dobili uradno informacijo, da bo FKK kamp Politin deloval le še do konca letošnje sezone do 30.9. Dokončno odločitev je verjetno posledica slabših rezultatov naturističnega kampa v zadnjih letih in vse večjega povpraševanja po kamping parcelah in mobilnih hišicah v tekstilnih kampih na otoku Krku.
naturistični kamp Politin - tekstilni Camping Krk
Tako bodo od 1.10. 2012 v Valamarju že sprejemali rezervacije za nov tekstilni kamp Camping Krk za sezono 2013, ki ga bodo tekom zime še dodatno uredili.

Ponudba v novem kampu Krk bo prilagojena predvsem družinam z otroki. Celoten kamp bodo tekom zime uredili tako, da bo ob novi kategorizaciji pridobil dodatno četrto zvezdico in bo tako četrti kamp na otoku Krku ocenjen s štirimi zvezdicami (ostali kampi so Ježevac, Slamni in naturistični kamp Bunculuka ).

Camping Krk - Nove parcele, mobile hišice, bazeni, wellnes...
Še pred letošnjo sezono so v kampu renovirali vse sanitarije, ob morju uredili luxury mare parcele in prenovili trgovino. Za novo sezono pričakujemo dodatno ureditev parcel, ki bodo opremljene z elektriko in vodo, postavitev novih mobilnih hišic, ki so jih dosedaj v naturističnem kampu Politin imeli samo pet. Glede na to, da bo novi kamp Camping Krk svojo ponudbo prilagodil predvsem družinam z otroki, pričakujemo tudi bogata ponudbo otroških igrišč in animacije, podobno kot je to že v kampu Ježevac, ki je tudi v upravljanju družbe Valamar in leži na drugi strani mesta Krk. Tako bodo uredili Maro mini Club za otroke starosti od 3 do 7 let in od 7 do 12 let, posebno animacijo za najstnike in Hobby Club z ustvarjalnimi in kreativnim animacijskim programom za odrasle. Razširili bodo tudi ponudbo športnega centra, ki bo dobil nova igrišča za tenis, namizni tenis, košarko, odbojko, badminton in mini golf.naturistični kamp Politin - tekstilni Camping Krk

Novi kamp Campig Krk bo imel tudi veliki bazen in otroški bazen s fantastičnim panoramskim razgledom obalo in mesto Krk, wellnes center z dvema savnama, masažno sobo in možnostjo dodatnih storitev pedikure in manikure. Prve simbolične fotografije vseh novosti so že na voljo.

Več informacij o rezervacijah parcel in mobilnih hišic v vseh kampih družbe Valamar lahko dobite na spletni strani www.camping-adriatic.com.

Spisek naturističnih kampov ob hrvaški obali
Po novem je na Hrvaškem naturistom na voljo le še 16 naturističnih kampov, od katerih je 6 kampov deloma tekstilnih deloma naturističnih.

Naturistični kampi na Hrvaškem: