Nakup mobilne hišice v kampu Terra Park SpiritoS na otoku Pag

Datum objave
Kategorija
Statistika
6487 ogledov

Bi radi imeli svojo mobilno hišico priznanega proizvajalca, ki je že postavljena v kampu na otoku Pag? V kampu Terra Park SpiritoS na vzhodni strani otoka je na voljo še nekaj mobilnih hišic za 4 - 6 oseb.

Kamp Terra Park SpiritoS leži ob plaži Sv. Duh, nekje na pol poti med Novaljo (10 km) in mestom Pag. Lokacija je tik ob peščeno - prodnati plaži, ki je zelo priljubljena pri družinah. Od kampa pelje tudi lokalna cesta proti mestu Pag, ki je primerna tudi za kolesarjenje ali obisk bolj samotnih plaž.

Dostop do otoka Pag je s trajektom na severni strani (Prizna  Žigljen), lahko pa tudi po mostu, ki je na južni strani otoka.​

Kamp Terra Park SpiritoS je bil pred dvema letoma popolnoma prenovljen, na novo je urejena vsa infrastruktura, kamping parcele, deloma je bila prenovljena plaža, dodatno je bila urejena dostopna cesta ...

Nakup mobilne hišice Adria ali Nord

 Če vas zanima nakup mobilne hišice, je na voljo še nekaj hišic. Gre za tri različne tipe hišic::

- Adria MLine 854-B22

- Nord Veezia

- Nord Trend DeLuxe

Vse mobilne hišice, ki so v prodaji, so za 4 + 2 osebi (34 - 38 m2) in so opremljene z dvema spalnicama (zakonska postelja, dve ločeni postelji), dnevnim prostorom, kjer se lahko dodatno uredijo še pomožna ležišča.

Vsaka hišica ima tudi popolnoma opremljeno kuhinjo, ki vključuje tudi kuhinjsko posodo in pribor. Ob hišicah je postavljena nadkrita terasa in urejeno parkirno mesto za eno vozilo. Lokacija hišic je 4., 5. in 6. vrsta od morja.

Cena mobilne hišice je 60.000 € + PDV.

Letni pavšal za mobilno hišico je 6.000 € + PDV (13%).

Pogodba se podpiše za 10 let, število oseb ni omejeno.

Kontakt tel.: +385 95 905 9510 (lahko tudi WhatsApp)

Več > www.njuskalo.hr

Spletna stran prodajalca > www.mobilnekucice.com

Datum objave
Kategorija
Statistika
6487 ogledov