Nakup mobilne hišice Nord v kampu v severni Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nakup mobilne hišice in postavitev v kampu ob morju je želja števnih, na žalost pa primanjkuje prostih parcel. Slovenski zastopnik za mobilne hišice Nord nas je obvestil, da ima v kampu Maslina v bližini kraja Pakoštane še nekaj prostih parcel za postavitev njihove mobilne hišice.

Kako do vikenda ob morju?

Mobilne hišice so priljubljene ne samo v kampih, ampak tudi kot vikend v bližini morja. Še najlažje je postaviti mobilno hišico v katerem od hrvaških kampov, vendar pa jih večina v Istri in Kvarnerju ne omogoča več postavitev privatnih mobilnih hišic.

Se pa še najdejo lokacije v Dalmaciji in zastopnik za mobilne hišice Nord - Alpe Jadran d.o.o. je javil, da ima v manjšem kampu Maslina v kraju Drage - Pakoštane še nekaj prostih parcel. Lokacija je 1,5 km južno od Pakoštanov.

Kamp leži tik ob morju, parcele, ki so še proste za postavitev mobilne hišice Nord, pa so od morja oddaljene 50 - 70 m. Vse parcele so komunalno opremljene in so površine 150 - 170 m2. Kamp je odprt čez celo leto, tako da je tudi možnost uporabe hišice tudi v zimskem času.

Na voljo so mobilne hišice Nord Trend de Lux za 4+2 osebi (8,7 x 4,1 m). Opremljene so z dvema spalnicama (ena z zakonsko posteljo, druga z dvema ločenima posteljama), kuhinjo z vsemi aparati (štedilnik, hladilnik, pomivalni stroj), dnevnim prostorom in dvema kopalnicama.

Cena pavšala za mobilno hišico je 4.500 € + doplačilo za elektriko po porabi (cca 300 € na leto). Cena vključuje neomejeno število oseb.

Glede cen mobilnih hišic je najbolje kontaktiraticij zastopnika Alpe Jadran d.o.o. - tel. št. 051 655 311 (Denis) oz. na mail info@alpe-jadran.net