Nakup mobilne hišice Nord v kampu Park Soline v Biogradu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Nord je znan hrvaški proizvajalec mobilnih hišic, ki se lahko pohvali z lepo urejenimi naselji hišic tudi v najboljših kampih na Jadranu npr. v kampu Krk in Istra Premium. V kampu Park Soline v Biogradu imajo na voljo nekaj prostih parcel za postavitev nove mobilne hišice.

Številni bi imeli vikend ob morju, vendar pa je zelo težko priti do pravega zemljišča, ob tem pa gradnja poteka vsaj eno leto. Vi pa lahko že letos uživate v svojem vikendu v Biogradu, ki bo od morja in urejene plaže oddaljen manj kot 100 metrov.

Mobilne hišice so zelo priljubljene ravno zaradi hitre postavitve in dodatne ponudbe, ki jo omogočajo kampi. V času korona krize na počitnice v mobilne hišice prihajajo tudi gostje, ki so prej obiskovali hotele, saj hišice nudijo varno okolje. Vse imajo popolnoma opremljeno lastno kuhinjo, eno ali dve kopalnici, dve ali tri spalnice ter teraso. Vse hiške so tudi klimatizirane.

Biograd je zanimiva lokacija, saj ima dobro avtocestno prometno povezavo z Zagrebom, kamp pa leži na južnem delu mesta, do katerega vodi obmorska sprehajalna pot, ki je primerna tudi za kolesarjenje. V bližini je več zanimivih turističnih točk npr. Vransko jezero (5 min. vožnje), stari del Zadra (20 min. vožnje), otok Pašman (direkten trajekt iz Biograda) in družinski zabaviščni park Fun par Biograd (20 minut peš). Lokacija kampa je zanimiva tudi za lastnike čolnov in jadrnic, saj je v kraju velika marina.

Privatna mobilna hišica Nord v Biogradu

Kamp Park Soline sodi med večje kampe na tem delu obale in se lahko pohvali z raznoliko plažo od peščenega zaliva do prodnate plaže s pomolom na levi strani kampa, kjer je tudi senca borovcev. Kamp ima urejeno otroško igrišče, samo 150 m od kampa pa je večji teniški center, kar bodo cenili ljubitelji tenisa. V kampu je tudi restavracija, trgovina in nekaj lokalov na plaži.

Za nakup so na voljo nove mobilne hišice Nord različnih modelov za 4 – 6 oseb. Na voljo so modeli hišic Focus, Trend, Trend Deluxe in Veezia. Površina hišic je od 32 do 36 m2, odločite pa se lahko za tloris z dvema ali tremi spalnicami. Vse hišice imajo dve kopalnici, klimo, v dnevnem prostoru pa je tudi možnost ureditve pomožnih ležišč.

Parcele za postavitev privatnih mobilnih hišic so na voljo nad osrednjim zalivom, samo 100 metrov od morja. Pogodba omogoča tudi oddajanje mobilne hišice tretjim osebam.

AKCIJA - 5% popust na nove mobilne hišice Nord - cena je odvisna od tipa in opremljenosti hišice - že od 26.000 € + PDV.

Ogled mobilnih hišic je možen v tovarni Nord v Samoborju (15 km od Brežic) po predhodnem dogovoru z zastopnikom za mobilne hiške NORD za Slovenijo - Alpe - Jadran.

Več informacij o cenah mobilnih hišic, pavšalu dobite pri zastopniku NORD - Alpe Jadran - tel. št. 051 655 311 (Denis) oz. na mail info@alpe-jadran.net