Nakup mobilne hišice na Pagu in Pašmanu

Datum objave
Kategorija
Statistika

Veliko ljudi nas sprašuje po možnosti nakupa nove mobilne hišice nekje ob morju in na lokaciji, ki je še vedno dokaj blizu Slovenije. V Istri in Kvarnerju je to skorajda nemogoče, saj je večina takih lokacij že zasedenih.

Iz podjetja Mobilne kučice so nas obvestili, da na dveh lokacijah omogočajo nakup privatne mobilne hišice. Prva lokacija je kamp Dubac - Lastura na otoku Pag, druga pa kamp Pašman v kraju Lučina na otoku Pašman.

Na obeh lokacijah je že postavljenih nekaj mobilnih hišic Adria, ki so pripravljene za takojšen prevzem, možen pa je dogovor tudi o postavitvi drugačnega tipa mobilne hiške.

Kamp Dubac - Lastura

Lokacija je od Novalje oddaljena oddaljena 8 km v smeri proti Lunu, parcele za postavitev mobilnih hišic pa so od morja oddaljene 300m. Gre za kamp, ki deluje v sklopu apartmajske hiše in vključuje tudi uporabo bazena in prodnate privatne plaže urejene v zalivu z mivko. Na voljo je tudi wellness s savno in masažo, lokal z restavracijo in otroško igrišče. Na plaži so gostom na voljo brezplačni ležalniki, prav tako tudi v senci mediteranskih dreves tik ob plaži. Možen je tudi dogovor za privez čolna.

Na parcelah je postavljenih že nekaj hišic, dve hišici pa sta povsem novi in pripravljeni na takojšnjo uporabo. Ena hišica je z dvema, druga pa s tremi spalnicami. Obe hišici že imata tudi veliko nadkrito teraso.

Posebnost nakupa hišic na tej lokaciji je, da vsakemu lastniku pripada še po ena parcela za parkiranje vozila, postavitev žara ipd.

Cena pavšalnega najema parcele je 3.000 € in velja za celo sezono z vključenimi stroški elektrike in vode. Ta cena vključuje neomejeno število oseb v okviru družinskega najema.

Kamp Pašman - Lučina

Gre za majhen kamp v zalivu Lučina, kjer je tudi peščena plaža. Od Tkona je oddaljen 6 km. Gre za manjši kamp tik ob morju z lokalom na sami plaži in posteljami /cabane za uživanje in sončenje.

Za otroke je urejeno manjše otroško igrišče, omogočajo tudi najem SUP desk in koles. Sama lokacija je mirna, otok Pašman pa je priljubljen pri kolesarjih, saj nudi številne lepe kolesarske izlete.

Cena pavšalnega najema parcele je 3.000 € in velja za celo sezono z vključenimi stroški elektrike in vode. Ta cena vključuje neomejeno število oseb  - omogočajo tudi oddajanje mobilne hišice drugim osebam.

Za cene mobilnih hišic pa se je zaradi številnih različnih modelov najbolje obrniti direktno na Mobilne kučice - www.mobilnekucice.com