Mobilne hišice Kvadra - nakup mobilne hišice v Dalmaciji

Datum objave
Kategorija
Statistika

Slovensko podjetje Kvadra, ki izdeluje moderne mobilne hišice, vam omogoča, da boste že naslednje poletje lahko uživali na vašem vikendu na morju. V Kraju Turanj in Pakoštane gradijo dve novi počitniški naselji mobilnih hišic, ki so na voljo za prodajo.

Nakup mobilne hišice Kvadra - Avtokampi

Kvadra - kamp Ranč  - Turanj

V kraju Turanj severno od Biograda, bodo v letu 2023 uredili tudi počitniško naselje za 16 mobilnih hišic, ki bo prav tako odprto čez celo leto.

Oddaljenost od morja 500m, popolnoma opremljene hišice površine 37 m2 + 17 terase z dvema spalnicama za 4 osebe in dodatna možnost ureditve dveh ležišč za otroke v dnevnem prostoru. Hišica ima eno kopalnico z wc-jem, tušem in pralnim strojem, popolnoma opremljena kuhinja pa vključuje steklokeramično ploščo, hladilnik, pečico, pomivalni stroj, v dnevnem prostoru je sedežna in klimatska naprava.

Cena pavšala 2.500 € + elektrika in voda po števcu porabe - pogodba se podpiše za 10 let.
Cena mobilne hišice je 55.000 € z DDV.

PDF predstavitev novega naselja mobilnih hišic >

Kvadra - Holiday Village Twins Pakoštane

Drugo naselje mobilnih hišic Kvadra bo vključevalo 30 najbolj modernih hišic, ki bodo nadstandardno opremljene, naselje pa bo odprto čez celo leto. Tako bo omogočen dostop do mobilnih hišic tudi za krompirjeve počitnice ali novo leto.

Lokacija naselja je od morja oddaljena 500 m, bo pa gostom na voljo skupen bazen in otroško igrišče.

Nakup mobilne hišice lahko izkoristite za svoj vikend na morju ali pa se odločite in boste mobilno hišico oddajali.

Mobilne hišice Kvadra Twins so povsem nove in urejene tako, da so primerne tudi za daljše bivanje. Površina hišic je 50 m2, dodatno pa je vsaka opremljena še s teraso površine 24 m2.

Vsaka mobilna hišica ima velik dnevni prostor s kuhinjo in direktnim dostopom do terase, tri spalnice – dve z zakonsko posteljo in ena s pogradom ter dve kopalnici z wc in tuš kabino.

Ker gre za nadstandardne mobilne hišice, bodo te za razliko od klasične opreme imele dodatno še dve klimatski napravi, pralni stroj v kopalnici, pomivalni stroj in pečico v kuhinji.

Predvidena cena nakupa mobilne hišice Twins s postavitvijo in vso opremo je 85.000 €, celoletni pavšal z neomejenim število oseb pa bo stal 5.500 € + poraba elektrike in vode po števcu.

Več informacij na www-kvadra.si ali na tel. št. 051 66 00 99.

Nakup mobilne hišice Kvadra - Holiday Village Twins Pakoštane - Avtokampi